Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku

Ben halay cekmeyeyim de kim halay çeksin?Şu hubvc yi 4-5-6 tllerden almamıştım.Niyetlenmistim ama alamamistim.Her gün bir aaahhh gecirtti bana bu hubvc .Ama borsada fırsatlar bitmezmis. Bjk ta 15 günde %70 para kazandım ve bugun açılışta 2.48 den verdim .Hemen hubvc ye 10.95 e alım girdim.12:55 te 10.91 den geldi mallarim. Sonuç olarak kartal gol gol sayesinde hubvc yi sanki 10.91 e değil de 6.50 tlye almış oldum.

O kadar mutlu oldum ki günlerdir aaahh çekerek arkasindan baktığım hubvc lere sanki 6.50 den sahip olmuştum.Üzerine 13:55 te 12.02 fiyatı görmez miyim?Allahım bu ne mutluluk?

Üzerine 13.50 ...Kapanistaki 13:49 daki satış hiç üzmedi beni.Varsın tekrar 12 .00 tlye düşsün. Benim maliyetin artık 6.50 tl .Ve artık hubvc de 50 tl hayallerim var.
Yatırım tavsiyesi değildir .Dikkat edin .
Çok faydalı bilgiler olmuş. Alış ve satış fiyatlarını yazıp kazancınızı öğrenince inanın çok seviniyoruz. Ancak kaçırdığınız bir nokta var, 50 lira hedefi insanları yanıltabilir, bu şirketin sahipleri çok akıllı kişiler, girdikleri her girişimden yılda bir kaç kat kazandığını düşünürseniz, 10 yıl sonra fiyatın 500 civarı olması gerekmez mi? Ha, sizin uzun vade dediğiniz 1 sene ise ona bir şey diyemem. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, lütfen ciddiye alıp ona göre hareket etmeyin.