Yeni alýmlarýnýzla ikiye katladýðýnýz hisselerinizi(miktarý büyük olarak düþünüyorum) sattýðýnýza göre tahtada alýcý var demektir.Hayýrlý ve bereketli olsun.
Yeni alýmlarýnýzla ikiye katladýðýnýz hisselerinizi(miktarý büyük olarak düþünüyorum) sattýðýnýza göre tahtada alýcý var demektir.Hayýrlý ve bereketli olsun.
Yazdýklarým sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
Borsa da kaldýrýp kaldýrýp veriyorlar tabiri vardýr affedersiniz ama durum bu þuan
Hissenin beklentileri bir yana BÝST yönetimi bu Oylum Hubvc gibi hisselere sert uygulamalar düþünüyor..Önce açýða satýþ, brüt takas soktular defalarca devre kesici girdi yine ayný iþlemler devam ediyor.En son 15 gün tek fiyat cezasý verdiler Fakat bu iþlemler devam ederse süresiz tek fiyata sokacaklar bu kaðýtlarý bilginiz olsun.
Satmadan alan vakýf 30k yada 20k alan osmanli da ky zaten ya
Hubvc Yýldýz pazara alýnmýþ. Hayýrlýsý diyelim.
BÝST'te, Yýldýz Pazar ve Ana Pazar'da iþlem gören hisselerin pazar gruplarý 2020 yýlýnýn baþýndan itibaren geçerli olmak üzere yeniden belirlendi
BORSAGUNDEM.COM
Borsa Ýstanbul, Yýldýz Pazar ve Ana Pazarda iþlem gören paylarýn 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni pazar ve grup daðýlýmlarýný açýkladý.
Hisselerin pazar gruplarýnýn güncellenmesiyle ilgili Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açýklamada, geçtiðimiz Eylül ayýnda BÝST ve SPK tarafýndan alýnan kararlar neticesinde Yýldýz Pazar ve Ana Pazar'da iþlem gören þirket paylarýnýn gruplandýrýldýðý ve oluþturulan yeni pazar yapýsýnda, gruplarýn iþlem esaslarý faklýlaþtýrýlarak, farklý gruplarda yer alan paylara farklý iþlem esaslarý uygulanmaya baþlandýðý hatýrlatýlarak, yeni deðerlendirmelerin bu çerçevede yapýldýðý ifade edildi.
Açýklamada, yeni deðerlendirmenin 3 Aralýk 2018 ile 29 Kasým 2019 tarihleri arasýndaki veriler kullanýlarak yapýldýðý kaydedildi.
Ya bu nasýl bilgi kirliliðidir.. hangi mevzuata neye göre yapacak. Ayrýca arkadaþýn dediði gibi içerde bir tanýdýk mi var da bu kadar eminsiniz. Süresiz tek fiyat uygulamasýndan daha karar alýnmadan haberdarsiniz.
HUAWEI CAN-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri