Beyaz filonun zirvesine bir de þimdiki fiyatýna bakýn ne demek istediðim daha iyi anlaþýlýr.
evet borsada gelecek alýnýr da! ÇINAR AÐACI MISINIZ ? 5, 10 ASIR ÖMRÜNÜZ MÜ VAR?
Beyaz filonun zirvesine bir de þimdiki fiyatýna bakýn ne demek istediðim daha iyi anlaþýlýr.
evet borsada gelecek alýnýr da! ÇINAR AÐACI MISINIZ ? 5, 10 ASIR ÖMRÜNÜZ MÜ VAR?
Kitapci34 Aðam defter deðeri demek boðazda yalýsý olan kendisini babasýnýn þirketine vermemiþ ,babasýnýn iþini gelistirmemis ,yeni trendleri takip etmeyen , baba parasýný pavyonlarda tüketen züppe demek .
Ben ise gariban saf Anadolu delikanlisiyim.Kucukken su satarak okul harcligimi çýkarttým.Okudum azimle .Ve burslu ODTÜ ,Bogazici ,Bilkent i okudum.3 okul arkadaþýmla teknolojik ürünler tasarladýk .50 bin tl sermayeli bir þirket kurduk ve Murat Vargý nin STARTERTESHUB þirketinde Ebru Dorman a yeni icat imiz teknolojik ürünleri sergiledik .O da saðolsun bize tohum yatýrýmý yaptý.Bizi ABD deki silikon vadisinde 10 gün konaklatti.Bizi dünyaya açtý.Devam yatýrýmlari aldýk .Þimdi de yatýrým üzerine yatýrým alýyoruz ve piyasa deðerimiz kat be kat katlanýyor .Nasipse TURKORN olacaðýz .
Kýsaca Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de bu gibi þimdilik 80 hikaye ADAYÝMÝZ var ....!!!
Aðam saðolasýn ,beyaz ,burva,Ýztar ,qnbfl bu gibi hisseler manipülatif hisseler .
Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 ise Egeen,kront ,datagate gibi.Yani belli bir temel somut büyüme emareleri ne göre bir yükseliþ vaadediyor .Ama bunlara göre daha agresif büyüme potansiyeli nde .Birçok kiþi "Madem böyle de þirket sahipleri bunca hisseleri hayrýna mý sattý piyasaya ?" diyor .Orasý karýþýk olaylar.Tekfen sahipleri 3 yýl önce 3 TL civarý fiyattan çok yüklü satýþ yaptýlar .1 yýl içinde hisse 30 tl oldu.Bunun gibi örnek çok . Satýþlar bana göre anlaþmalý ve sað cep sol cep .Tabii ki benimki bir tahmin .Bildiðim birþey yok Kitapçý 34 Aðam .
Hubcular bereketli olsun.. Yol uzun.. Öyle bir senet ki bu mevcut pýyasa deðeri kadar teþvik býle alabilir.. Ama kýsada çok çok prýmlendý yený girecekler her türlü riski deðerlendirip girmeli...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Allah bereket versin çok güzel kar ettim. Benden alan da kazanýr umarým..
ytd
Hatip Aðam, bugün güzel gitti elhamdülillah ama rysas ya da rygyo gibi tavan olamadý. Benzin bitti mi yoksa. 30larý görüp geri salma gibi bir durum olur mu? Öngörülerin nelerdir?
Daha çok halaylar çekebilmek dileðiyle [emoji4]
JKM-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri