Az once yatirim iliþkilerini aradým sirketin marta kadar bedelli olacak dedi
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az once yatirim iliþkilerini aradým sirketin marta kadar bedelli olacak dedi
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam dünyada Elon Musk ve Steve Jobs dýþýnda ki bunlarýn da hikayelerinde birkaç nokta var, ayrý sektörlerde (Alibaba - Ant Financial gibi uzantý þeklinde deðil) birden fazla unicorn çýkarmýþ 5 kiþi sayabilir misiniz?
Dünyada'da toplam 500'e yakýn unicorn var zaten. Siz dünya ekonomi ve nüfusunun %1'ini oluþturan ülkeden bir kiþinin duble unicorn yapmasýný bekliyorsunuz? Biraz yüksek beklenti deðil mi?
Mavideniz kardeþ dün aldýðýný bugün nasýl zararsýz sattýn
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dün almadým kardeþim salý günü aldým 37.72 den ilave alým da yaptým ben gap alýp yukarý gider dedim ama olmadý dün sabah 09.55 te sattým maliyetin çok az üstünden
Bu sabah alacaktým baktým taban bozuluyor aklýma klnma geldi Cuma günü yüklü tabanda varken Pazartesi tabaný Bozar gibi yaptý Halbuki Cuma tabanda satýcý çoktu ayný durum olur dedim ve oldu illaki dönecek bir yerden ama neredenSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ben bunu Allah rýzasý için atýyorum ama bakmýyorlar SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri