Bak biraz medeni ol
Meczup sensin
Y.t.d
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak biraz medeni ol
Meczup sensin
Y.t.d
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kadar boþ insan uyaran acýyan öven döven varmýþ
forumlar bilgi paylaþým yeridir
grafik. haber iyi bir bilggi varsa paylaþýn výrt zzýrt edip durmayýn aldýgýnýz sattýgýnýz dan bizene malýyetinizden bize ne
bilgi kaynaklý olarak paylaþým varmý yok
alamayan aglýyor. alan zararda olan üzülüyor.
krown 3 dokta yý 8,50 malýyetim hala
Oo gunal bey dokta, kafein den sonra hubvc ye de gelmiþsiniz.. Hub sýkýntýlý senettýr dýkkat et.. Tahta dönünce millet gaza geldi, burda maliyetin 3, 5 tl ise zaten sorun olmaz ama gerisini ben bilmem... Herkesin parasý kendine.. Bol kazançlar.. inþallah 50 TL yý gorur ve gecer ben bu tahtada kazandým alan herkeste kazansýn bugun tabandan aldýðým 300 lot çerezlik duruyor bakalým onuda haftaya sallarým gýtsýn.. elinde olanlar bol bol kazansýn inþallah.. Fazla malla bu tahtaya bu saatten sonra girmem giren varsada hayrýný görsün... Tahtayý kotuledýðýmden deðil yatýrým anlayýþýma ters...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Seni DYO boyadan tanýyorum. Þimdi burada misin
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ýnanki cok kazanacagýz sabýrlý olursak üzme tatlý canýný kardeþim maliyet yazmayým sýgara parasý
22 sene tic yaptým 18 senedir borsadayým...
alýp bakmadýgým kazanca þükürler olsun..........
5 senedir testere piyasasýnda al satdan kazanamadým .........sadece sig parasý aldým.
Ben dün fibo seviyelerini yazdým bunu dikkate alan için klavuzdur
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ne zaman yazmýþýz
Tarih 14,01,2020
Hubvc : 25 TL iken
Hubvc nerden döndü 50,10 TL sapma 0,40 kr :D
Hatta o gün yahu görülmemiþ fiyatlara göre analizmi olur diyenler vardý :D
Türkçesi býrakýn size iyilik yapmak isteyenleri, kriz tellallarýný, batacak bitecek diyen dallamalarý tekniðe bakýn gerisini ****** edin gitsin. Piyasa zaten milleti paniðe sürüklemek için bekleyen ****** dolu.
Teknik ne diyorsa o kardeþim. Bundan sonrasý içinde teknik bir þeyler diyor ama oda bana kalsýn.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri