Çok yüksek hayallerim var idi bu hissede ama Kong disco nün yazýsý ve çok hýzlý yükseliþ sonrasý bendeki hubvc yatirimciliginin bir ASK a dönüþtüðünü gördüm.Bu ASK a sn verip dönemsel FÝKRÝ EVLÝLÝGE döndüm.
Günlerdir cezaliydim.Hubvc de hala iþlemler yapiyorum .Ama vurkac þeklinde .Hubvc ne zaman 50 TL üzerinde günlük 2 kapanýþ yapmadiktan sonra hubvc de vurkacciyim.
Buradan Gedik yatýrým holding ,Ersin Pamuksuzer ,Gedik menkul deðerler ,Erhan Topaç , Hüseyin Murat Vargý ,hubvc calisanlari ,iþtirakleri start uplara hepsine teþekkür ediyorum .
Bana özelden hubvc ile ilgili soru sormayýn .14.60 dan yüklü girdim ve guzel fiyatlardan sattým.Twitter fenomenlerinin hiçbirini tanýmam .
Ben yine alýp satmaya devam edecegim.Hubvc gibi bir hissenin peþini birakmam.
Alan alsýn, satan satsin .Ama kimse þundan etkilendim de kar ettim ,zarar ettim demesin .Çocuk musunuz siz ?Elmalý þeker verseler kanacak misiniz?
Ben cezalý iken arkamdan çok atýp tutan olmuþ .Bu yüzden yazdým bu yazýyý .Benim keyfim yerinde .Osura Osura okuyorum beni kötüleyen yazýlarý.
Alyatci Gafur Aðam sana buradan halay gönderiyorum.Bana yine ceza gelir .Ben cezaliyken senin cezan biterse benim bu halayima karþýlýk ver .
Adana ya gidek mi ?salvarindan giyek mi? kebabýndan yiyek mi?Hele gardaþ gel gidek !
https://youtu.be/t0D0ct7Imtc
Tey,tey teeeeyyy![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri