Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 128/236 ÝlkÝlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 1882 madde; 1,017 - 1,024 arasý.

Konu: HUBVC - HUB Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

1. Burasý insanlarýn birbirine
    Gaz verme yeri Deðil
    Insanlarýn bir birini uyarma
    Yeri ayný zamanda
    Hiç bir zaman hiseye aþýk
    Olunulmaz .
    Beyler.
    Inþalah ben haklý çýkmam
    Filimin sonu nasýl bitecek!!!!!!
    Göreceðiz.!!!!!!!!
    Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir

SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by HatÝp Aða Yazýyý Oku
    Aðam senin yazýlarýndan sonra ben " Yahu hubvc start up larýnin kaç yýl sonraki görebileceði deðer artýþýný zaten fiystlamisiz " dedim hubvc fiyatý 48-49 -50 arasý gidip gelirken .Fiyat buralardan 20-30 a düþerse çok üzülürüm diye düþündüm ve sattým bu seviyelerden .

Ama sizin bu yaxilariniza raðmen o günden beri hergun hubvc de yazýlar yazýyorsunuz .
    Gerçekten ikimizin durumunda tezatlik var

Hayýrlýsý olsun herkesin adýna .Bana her an ceza gelebilir .

Herkes Allah'a emanet olsun .
    Sayýn Hatip Aða,

Sana iki çift lafým var

Birincisi neden beni zan altýnda býrakýyorsun? Ben olumsuz yazmadým ki orda sorulan soru 100 mio USD olur mu olmaz mý idi? 0-1 sorusu. 100 mio olmaz diye þahsi görüþ olarak belirttiklerimin deðeri 0 deðil ki, yalnýzca bence 100 mio USD olmaz dedim. 100 mio USD üstü olur dediklerimin ne kadar olabileceði ile ilgili bir þey demedim. Sanki olumsuz yazmýþým gibi yazmýþsýnýz.

Ýkincisi Adanalý mýsýnýz?

Bunun dýþýnda niye HUBVC'de yazdýðýmý sormuþsunuz. Öncelikli olarak sevdiðim bir konuda iþtigal ediyor. Daha önce belirttim geçen sene borsaya girdim ucuz diye 3-4 tane hisse seçtim nerdeyse 1 sene boyunca portöyde toplam deðiþiklik %10 olmamýþtýr. Fiyatlarýna gün içi çok nadir bakýyorum.

Basit bir yatýrým stratejim var. Bir þirkete bakarken 3 sene sonra 3 katý olur mu diye bakýyorum. 3 katý olmasý için hangi þartlar lazým diye düþünüyorum. O þartlarýn oluþma olasýlýðý var mý onu çalýþýyorum. Varsa yatýrým yapýyorum. Bu düþüncemden dolayý mesela banka hisseleri hiç ilgimi çekmiyor.

HUBVC'de 3 senede 3 katý olur mu onu anlamaya çalýþýyorum. yaklaþýk 4-5 gündür biraz yakýndan takip ediyorum. Herkes fiyat konuþuyor kimse þirketle ilgili bir þey konuþmuyor. Neye yatýrým yaptýðýnýn cevabý fiyat dýþýnda yok galiba çoðu yatýrýmcýda.

Sonunda dayanamýyacam ben bir start-up yapacam bu konuda. HUBVC 60 tane start-up var. Her bir start-up'da takip edilecek min 10 tane þey var ama kimse ilgilenmiyor.

önce çok kaba olarak bakýyorum her bir start-up'a sonra detaylý bakacaðým. Rakipleri, yatýrýmcýlarý, önemli metrikleri, deðer mi yoksa nakit akýþý mý yaratýyor, break-even'a gelmiþ mi/ büyürken bir daha yatýrým ihtiyacý olacak mý vs.

Yeri gelmiþken bir kaç kaba analiz daha yaptým. Gene ayný soru minvalinde cevap vereyim.

Önce olmayacaðýný düþündüklerim.

Monument - Cep telefonlarýnýn artan kapasitesi, benzer yazýlýmlar ve içinde yazýlým da olsa þahsi olarak hardware start-up'larýna ön yargýmdan dolayý biraz negatifim.( hardware iþi hep pahalý bir iþtir hem de Türkiye'deki gibi kýsa vadeli yatýrým ufku olan bir dünyada yatýrým bulamazsýn ayrýca bizim güçlü olduðumuz bir kasýmýz deðil malesef bunu aþaðýda anlatayým.) Amazon'daki yorumlar da malesef çok pozitif deðil. Remote çalýþan ne kadar esneklik katsa da ben start-up içinde çok remote çalýþan olunca riskli görürüm. 100 mio USD biraz zor görünüyor.

RealityArts Studio & Gerçeklik Teknolojisi - Oyunlarý Voidrunner ilk çýktýðýnda oynamýþtým. Ýnanýlmaz görseller vardý nasýl finanse ettiklerini anlayamamýþtým. Kickstarter kampanyasý patladý sonra. Steam'deki yorumlar da kötü. Bu da biraz hardware iþi gibi. Görselliði yapanlar yarýsý yabancý ekipte ve remote. Bu kadar görsellikli oyun da maliyetli. Tutarsa helal olsun derim. Ama bizim kasýmýz bu deðil bizim kasýmýz gündelik easy game dedikleri alan. Çok saygý duyduðum bir kadýn var Rina Onur diye. Sidar Þahin ile bu kasý 2010 baþýnda bir çalýþtýrdýlar. Bugün bence unicorn olan Peak Games'i bugüne getiren bildiðimiz okey oyunudur. Onun üstüne böyle büyüdü þirket.Diðer buna benzer þirket de Mosamo. Kafa topu diye uzak doðu sitesinde 2006'da browser'da oynadýðým baþkasýnýn oyununu 3 sene önce mobile taþýdýlar. geçen sene 100 mio üstü deðer sattýlar. Voidrunner'a gelirsek 2020 baþýnda güncelleyip oyunu(kodu sýfýrdan yazýyorlarmýþ 2 senedir) tekrar süreceklermiþ piyasaya. Ben 100 mio USD'Lik umutlu deðilim ama kýsmet.

Olabileceðini düþündüðüm.

Recontact&Dinç oyun - Çok orjinal ve güzel bir fikir. Son deðerlemesi 22 mio TL ama ilk çýktýklarýnda yanlýþ business model ile çýktýlar oyunu 5 tl'ye app store'larda satýyorlardý. Sonrda gelir modeli deðiþti milyonlarca insan globalde oynamaya baþladý. Kurucularý kardeþ ve yöneten kadýn sanat kýsmý erkek kardeþte. Ýkisi'de inanýlmaz zeki görünüyor takip ettiðim kadarý ile ve galiba 2'si de 2 metre

Burda bir olay daha var. Bu þirketin melek yatýrýmcýsý Erdem Yurdanur. Sektörde bu adam gibi 5 tane daha olsa dünya'yý yerinden oynatýrýz diyeceðim kalite ve zekada bir adam. Mosamo'nun da ilk yatýrýmcýsý idi.

Bizim kasýmýz için güzel bir video.

https://www.youtube.com/watch?v=5PvWVQTc7lU
    Son düzenleme : kingo_disco; 01-02-2020 saat: 23:46.

3.  Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku
    Hatip aga istediðin alýr satarsýn senýn keyfin senýn paran ama senden ricam girdiðin senette fazla gaz verme yazýlarýna inanýp guvenýp hýsse alan arkadaþlar olabýlýr, bunu balatta görduk Hub da gorduk, daha gecen odaþ ta gördük vesaýr vesaýr al sat önemli deðil ama çok fazla gaz vermek doðru deðil..
    Guzel gardasim benim haklisin .Bundan sonra rakam telaffuz etmeyeceðim.Yuksek hedefim var deyip geçeceðim.Cunku çok kýsa zamanda büyük yükseliþ olunca ütopik rakamlarin anlamý kalmýyor .

Bundan sonra rakam telaffuz etmeyeceðim .Haklýsýn benim içinde hala Demir YAMAN AÐAM yatan kwon3 Aðam.Ama hissenet yönetimi Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 dizisine iþin vermiyor .Aramýzda reklam geliri anlaþmazlýðý var .

Reklam gelirinden pay istiyorlar ben zýrnýk vermiyorum

4.  Alýntý Originally Posted by kingo_disco Yazýyý Oku
    Sayýn Hatip Aða,

Sana iki çift lafým var

Birincisi neden beni zan altýnda býrakýyorsun? Ben olumsuz yazmadým ki orda sorulan soru 100 mio USD olur mu olmaz mý idi? 0-1 sorusu. 100 mio olmaz diye þahsi görüþ olarak belirttiklerimin deðeri 0 deðil ki, yalnýzca bence 100 mio USD olmaz dedim. 100 mio USD üstü olur dediklerimin ne kadar olabileceði ile ilgili bir þey demedim. Sanki olumsuz yazmýþým gibi yazmýþsýnýz.

Ýkincisi Adanalý mýsýnýz?

Bunun dýþýnda niye HUBVC'de yazdýðýmý sormuþsunuz. Öncelikli olarak sevdiðim bir konuda iþtigal ediyor. Daha önce belirttim geçen sene borsaya girdim ucuz diye 3-4 tane hisse seçtim nerdeyse 1 sene boyunca portöyde toplam deðiþiklik %10 olmamýþtýr. Fiyatlarýna gün içi çok nadir bakýyorum.

Basit bir yatýrým stratejim var. Bir þirkete bakarken 3 sene sonra 3 katý olur mu diye bakýyorum. 3 katý olmasý için hangi þartlar lazým diye düþünüyorum. O þartlarýn oluþma olasýlýðý var mý onu çalýþýyorum. Varsa yatýrým yapýyorum. Bu düþüncemden dolayý mesela banka hisseleri hiç ilgimi çekmiyor.

HUBVC'de 3 senede 3 katý olur mu onu anlamaya çalýþýyorum. yaklaþýk 4-5 gündür biraz yakýndan takip ediyorum. Herkes fiyat konuþuyor kimse þirketle ilgili bir þey konuþmuyor. Neye yatýrým yaptýðýnýn cevabý fiyat dýþýnda yok galiba çoðu yatýrýmcýda.

Sonunda dayanamýyacam ben bir start-up yapacam bu konuda. HUBVC 60 tane start-up var. Her bir start-up'da takip edilecek min 10 tane þey var ama kimse ilgilenmiyor.

önce çok kaba olarak bakýyorum her bir start-up'a sonra detaylý bakacaðým. Rakipleri, yatýrýmcýlarý, önemli metrikleri, deðer mi yoksa nakit akýþý mý yaratýyor, break-even'a gelmiþ mi/ büyürken bir daha yatýrým ihtiyacý olacak mý vs.

Yeri gelmiþken bir kaç kaba analiz daha yaptým. Gene ayný soru minvalinde cevap vereyim.

Önce olmayacaðýný düþündüklerim.

Monument - Cep telefonlarýnýn artan kapasitesi, benzer yazýlýmlar ve içinde yazýlým da olsa þahsi olarak hardware start-up'larýna ön yargýmdan dolayý biraz negatifim.( hardware iþi hep pahalý bir iþtir hem de Türkiye'deki gibi kýsa vadeli yatýrým ufku olan bir dünyada yatýrým bulamazsýn ayrýca bizim güçlü olduðumuz bir kasýmýz deðil malesef bunu aþaðýda anlatayým.) Amazon'daki yorumlar da malesef çok pozitif deðil. Remote çalýþan ne kadar esneklik katsa da ben start-up içinde çok remote çalýþan olunca riskli görürüm. 100 mio USD biraz zor görünüyor.

RealityArts Studio & Gerçeklik Teknolojisi - Oyunlarý Voidrunner ilk çýktýðýnda oynamýþtým. Ýnanýlmaz görseller vardý nasýl finanse ettiklerini anlayamamýþtým. Kickstarter kampanyasý patladý sonra. Steam'deki yorumlar da kötü. Bu da biraz hardware iþi gibi. Görselliði yapanlar yarýsý yabancý ekipte ve remote. Bu kadar görsellikli oyun da maliyetli. Tutarsa helal olsun derim. Ama bizim kasýmýz bu deðil bizim kasýmýz gündelik easy game dedikleri alan. Çok saygý duyduðum bir kadýn var Rina Onur diye. Sidar Þahin ile bu kasý 2010 baþýnda bir çalýþtýrdýlar. Bugün bence unicorn olan Peak Games'i bugüne getiren bildiðimiz okey oyunudur. Onun üstüne böyle büyüdü þirket.Diðer buna benzer þirket de Mosamo. Kafa topu diye uzak doðu sitesinde 2006'da browser'da oynadýðým baþkasýnýn oyununu 3 sene önce mobile taþýdýlar. geçen sene 100 mio üstü deðer sattýlar. Voidrunner'a gelirsek 2020 baþýnda güncelleyip oyunu(kodu sýfýrdan yazýyorlarmýþ 2 senedir) tekrar süreceklermiþ piyasaya. Ben 100 mio USD'Lik umutlu deðilim ama kýsmet.

Olabileceðini düþündüðüm.

Recontact&Dinç oyun - Çok orjinal ve güzel bir fikir. Son deðerlemesi 22 mio TL ama ilk çýktýklarýnda yanlýþ business model ile çýktýlar oyunu 5 tl'ye app store'larda satýyorlardý. Sonrda gelir modeli deðiþti milyonlarca insan globalde oynamaya baþladý. Kurucularý kardeþ ve yöneten kadýn sanat kýsmý erkek kardeþte. Ýkisi'de inanýlmaz zeki görünüyor takip ettiðim kadarý ile ve galiba 2'si de 2 metre

Burda bir olay daha var. Bu þirketin melek yatýrýmcýsý Erdem Yurdanur. Sektörde bu adam gibi 5 tane daha olsa dünya'yý yerinden oynatýrýz diyeceðim kalite ve zekada bir adam. Mosamo'nun da ilk yatýrýmcýsý idi.

Bizim kasýmýz için güzel bir video.

https://www.youtube.com/watch?v=5PvWVQTc7lU
    Yok yanlýþ anlamissiniz sn.King disco.Siz bu start up dünyasýný derinlemesine bilen birisisinuz .Biz Google emmiden kopyala yapýþtýr bilgilerle bir bilgi kýrýntýsý sahibiyiz . Þirketler ne kadar büyüyebilir hiçbir fikrimiz yok.Biz zannediyoruz ki Türkiye den 2023 e kadar 10 start up çýkacak ve bunun 3 unu de hubvc nin þirketi olacak .

Dünyada þu an 500 Unicorn start up varmýþ .Ayrýca da hubvc start up lar konusunda taktigini deðiþtirmesi iyi olmadý diyorsunuz bu çok önemli bence .

Ben sizin yazýnýzda sonra açýkçasý büyük hayallerim küçüldü.Hissedeki kýsa zamandaki yükseliþi de fýrsata çevirip hisselerimi sattým.

Ben sizi zan altýnda býrakmadým.Estagfirullah .Yazýnýz beni çok etkiledi .Olumlu buldum yazýnýzý .

Ýkincisi Adanali deðilim .Hatip Aða karakteri Adanalý olduðu için Adanaliyik diyorum.

Paylaþýmlarýnýz bizim gibi borsa geyik muhabbeti deðil.Aydinlatici bilgiler veriyorsunuz .Benim gözümde yazýlarýnýz çok deðerli ,bunun için size teþekkür ediyorum ve devamýný bekliyorum kendi adýma .

5.  Alýntý Originally Posted by HatÝp Aða Yazýyý Oku
    Yok yanlýþ anlamissiniz sn.King disco.Siz bu start up dünyasýný derinlemesine bilen birisisinuz .Biz Google emmiden kopyala yapýþtýr bilgilerle bir bilgi kýrýntýsý sahibiyiz . Þirketler ne kadar büyüyebilir hiçbir fikrimiz yok.Biz zannediyoruz ki Türkiye den 2023 e kadar 10 start up çýkacak ve bunun 3 unu de hubvc nin þirketi olacak .

Dünyada þu an 500 Unicorn start up varmýþ .Ayrýca da hubvc start up lar konusunda taktigini deðiþtirmesi iyi olmadý diyorsunuz bu çok önemli bence .

Ben sizin yazýnýzda sonra açýkçasý büyük hayallerim küçüldü.Hissedeki kýsa zamandaki yükseliþi de fýrsata çevirip hisselerimi sattým.

Ben sizi zan altýnda býrakmadým.Estagfirullah .Yazýnýz beni çok etkiledi .Olumlu buldum yazýnýzý .

Ýkincisi Adanali deðilim .Hatip Aða karakteri Adanalý olduðu için Adanaliyik diyorum.

Paylaþýmlarýnýz bizim gibi borsa geyik muhabbeti deðil.Aydinlatici bilgiler veriyorsunuz .Benim gözümde yazýlarýnýz çok deðerli ,bunun için size teþekkür ediyorum ve devamýný bekliyorum kendi adýma .
    hocam estagfurullah bizde öðrenmeye çalýþyoruz iþte. Hobi gibi oldu. Güzelliði de bu, ne kadar araþtýrsan da hiç bitmiyor devamlý deðiþiyor start-up dünyasý.

Þirketin strateji deðiþikliði etkisi de benim görüþüm. Dediðim gibi onlar sonuçta þirketin içinden insanlar daha iyi görüyorlardýr bazý þeyleri. Ben avantajlarýný kaybettiler gözü ile baktým. Zaman gösterir kimin haklý olduðunu.

Hakkýmýzda hayýrlýsý

6. Borsanýn Denizi ve kerizi
    Bitmez
    Y.t.d

7. Hatip Aða bir süreliðine býrakalým dinlensin hisse,seni bekliyoruz üç krallar sayfasýnda.

fýrsatlar bitmez
     Alýntý Originally Posted by terzico Yazýyý Oku
    Borsanýn Denizi ve kerizi
    Bitmez
    Y.t.d

SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 128/236 ÝlkÝlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •