Mavideniz kardeþ güle güle kullan hayrýný görürsün inþ en mantýklýsýný yapýyorsun
Mavideniz kardeþ güle güle kullan hayrýný görürsün inþ en mantýklýsýný yapýyorsun
Bana bunlarla gelin
Helal olsun güle güle harca
Ananenin ak sütü gibi
Bunlarda para almak zor
Senin adýna sevindim
Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razý olsun kardeþim borsada kazandýðýný borsa dýþýna çýkarmak gerek yoksa sonuç bazen hüsran oluyor bazen de büyüyorsun Allah cümlemize hayýrlýsýný versinSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Allah razý olsun SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Aynen Doðru söylüyorsun
Sonra elinden alýrlar.
Ne güzel git ev al
Gene üç beþ kuruþ yaparsan
Gelirsin
Evi bi garantile sen
Y.t.d
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacým bu zaten az ile de olsa yine buralarda olurum borsa ek gelir yoksa memur maaþý ile ev alýnmazSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis boþver evý gel parayý betona baðlama... Gýt altýn al 2 yýl sonra yuzde ellý fazlasý olur enaz, ulke deprem bolgesý bende deprem olan bölgenin insanýyým kimse binalarýn yuzune bakmýyor býr sure sonra, daha üç beþ ay once kimse ev satamýyordu ulkede altýn herzaman altýn...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
33.00 HUBVC![]()
Yer Ýmleri