Günlük düþük 18.55 yüksek 20.12 kapanýþ 20.08
Günlük düþük 18.55 yüksek 20.12 kapanýþ 20.08
Niye burda kýmse yazmýyor? Nerde buranýn ustadlarý?
Sayýn borsa buralarda mýsýn? Kýsa Bý degerlendýrme rica etsek mumkunmu
19 ile 20 arasý mekik dokuyor. Aþaðýda düþmek yukarý da çýkmak istemiyor. Tahta yapýcý neye karar verir birlikte göreceðiz. ( günlük düþük 19.29 yüksek 20.32 kapanýþ 19.76)
Ýþlem miktarý tarihi rekorda A1 ne yapacak
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Kendi sattý ve kendi aldý
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bu hisseyi çok popüler zannediyordum, ama anlaþýlan farklý mecralarda...
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bu hisseyi birli fiyatlardayken alýp satýyordum ama þuanda korkudan bir lot bile alamýyorum heran elimde patlayacak diye.birileri hisseyi sürü psikolojisiyle yukarý sürdü elli kata kadar yükseldi.(tabi patronda fýrsatý kaçýrmadý belkide anlaþmalý yapýldý) milyon milyon sattý[emoji857]bence iyi de yaptý elin Hintlisi alýp sermayemizi götüreceðine en azýndan milli servetimiz yutiçinde kalmýþ olur.Eðer düþmezse yýllarca bu fiyatlarda gezinebilir bu fiyatlarý sindirebilmesi için .bütün bunlar altý ay gibi kýsa sürede oldu.millet on yýl sonra fiyatlardan aldý kenara koydu[emoji849]þimdi evimi on kat yukardan satmak istesem acaba satabilirmiyim [emoji848]alýcýyý ikna edebilmek için türlü senaryolar üretsem mesela evimin önünden tramway geçebilir, yada evimim önünden kanal açýlabilir belki göl yapýlabilir evim göl manzaralý olabilir gibi[emoji56] bu þekilde evimi on katý fiyata alacak birilerini bulabilirmiyim[emoji848]
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri