Tek ben kaldým galiba
Teknik der ki, desteðinin altýnda iki gün arka arkaya kapanýþ yapmýþsa kol kes, git...
Ama beklentisi var meredin. Bugün de biraz daha aldýk. Bir süre daha beklerim; olursa olur, olmazsa ...
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Ben de buradayým sn.Amateur. Hub'da þu sýralar pek teknik iþlemiyor. Bence bu haftayý negatif kapatabilir. Bu hafta sonunda ben de alým yapacaðým. Tekniðe göre bakýldýðýnda düþebileceði seviye 19.50'ler olarak görülüyor. Daha aþaðýya salabilecegini sanmýyorum. Illa ki dönecek. Ve bu düþüþün ciddi bir çýkýþa da alamet olabileceðini düþünenlerdenim. Benim de zararým var. Ancak bu kaðýdý elimde en az 6 ay tutmayý düþündüðüm için þu anki zararýmý göz ardý ediyorum. Yine de yazdýklarým yatirim tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Hepimize hayýrlý ve bol kazançlar.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Söylediklerim beni baðlar.
Ben Bera mpark vs hisselere gidip para kazanip hubda yiyorum bayadir saða sola gitmedim ama þuan zarar net yüzde10 oldu, yarin tavan yapsak baþladýgým yere geri geliyorum tahtayi canlidan takip ediyorum eski hevesimde kalmadý 27 gün oldu öyle nefret ettimki Cocugum olursa UMUT adýný koymam Umut diye ismi olan bir arkadaþým bile olmaz bu saatten sonra
8 ay soluksuz psdtc taþýdým maliyet 6,20 Ýdi þansýma hiç artmadý o sabit durdu ben aldým sonra düþtü çýktý satmadým 5 ay sonunda 230000 Liralýk elimde psdtc vardý.karim ise yok.hisseye çok güvendim ama. Sonra gitmeyen hisse soluksuz 1 ayda 8oldu bu seferde ben satmadým o þu bu derken 10.40 civarý boþalttým 140000 civarýnda kardan .ama 4 aydýr borsada 360000 liraya para kazandiramadim.zararimda olmadý ne dersiniz buna kol bacak dalayimmi.1000 lot almýþtým 18.95den 25 den verdim bir ara.cesaret edebilsem komple dalacam
Bu seviyeler dip olabilir veya biraz daha aþaðýlarýna verebilirler ama öyle 19'lu fiyatlar zor gibi.1-2 aydýr olumlu beklentiler nedeniyle kaðýda çok atlayan olmuþtu onlarý ve çok inancý olmayanlarý dökme operasyonu bu hareketler.Yakýnda hem kaðýt hem de buralar þenlenir.YTD
Kimi þirket sosyal mesafe ile ilgili yazýlým yaptým ona stratejik ortak bakýyorum diyor tavan yapýyor,kimi þirket kovid ile ilgili kýyafet yapacaðýz diyor tavan oluyor, bizim uyanýklar da ellerindeki olumlu deðil de olumsuz haberleri piyasaya sürerek milletin para kaybetmesine yol açýyorlar.YTD
Yer Ýmleri