Yaklaþýk 3 yýl oldu dinlendi, demlendi yada tuzlandý diyelim, kýsmet bugüneymiþ.
Yaklaþýk 3 yýl oldu dinlendi, demlendi yada tuzlandý diyelim, kýsmet bugüneymiþ.
10 üzerinde kalabilmeli kýsada..
sonra 11.45 asýl direnç
tabi bence
Bence kesinlikle kýsa vadeli düþünülmemesi gereken bir hisse.. bilançosunda son çeyrekde ki çok ciddi deðiþim orta vade daha ciddi potansiyelin olduðunun bir göstergesi.. zaten iþtiraklerinde ki sayýsýz teknolojik þirketten biri tutsa çok baþka þeyler konuþuruz..
þirketi iyi tanýyan bir arkadaþ varsa lütfen kar þuradan buradan geldi bir iki kelam ederseniz bilgilenmek isterim bu gelen kar sürdürülür mü devamý gelirse güzel yok önümüzdeki dönem tekrar zarar gelir mi ? bunlarý bilmek için uzun zamandýr bu þirketi iyi takip eden birinden yardým rica ediyorum o kadar çok iþtirak var kafa karýþtýrýcý ve belki bir çoðu çöp þirket olacak ama 1 ikisi tutsa hepsini kurtarýr da o ýþýk var mý ? iþtirakler arasýnda
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
esas faaliyet karýna bakarsanýz zarar olduðunu görürsünüz.onuda geçin
hasýlata bakarsanýz milyon bile olmadýðýný görürsünüz.
milyon bile kar edemeyen bir þirket nasýl 107 mly kar eder.
tabiki baþka yerlerden gelmiþ paradýr
ve bu kar sürdürülebilir deðildir.
ama kar nereden geldi incelemek lazým
muhtemelen ortak olduðu þirketlerin deðerleme farklarýndan gelmiþtir
bu tür karlar bence bu tür þrketlerde sadece sene sonu gelir
tabi bu arada iþtirak satmazsa
tabi bence.
M.V Holding %15.38 hisse sahibi.
Ben Murat Vargý' ya güveniyorum.
Google' dan alýntý , Adam Türkcell ve KVK' nýn kurucu ortaðý..
Murat Vargý 1993 yýlýnda Turkcell'in ve KVK'nýn kurucu ortaðý olmuþ ve ayný yýl MV Holding kurulmuþtur. Murat Vargý, MV Holding Kurucusu ve Onursal Baþkaný, TED Ýstanbul Koleji, PODEM, TEGV ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi ve Çöpüne Sahip Çýk Vakfý Kurucusu ve Yönetim Kurulu Baþkanýdýr.
F/K 2.7
PD/DD 1.45
Müthiþ hýzlý büyüyen yazýlým ve internet þirketlerine yatýrým yapan bir þirket için bu rasyolar çok manasýz.
Yer Ýmleri