Normalde bu ayý en az %30 yukarý primle kapatmasý lazým dur bakalým kapatabilecekmi, þuan %12 primli 8 lira, ay kapanýþýna bakalým 10 civarýnda olacak mý?
Normalde bu ayý en az %30 yukarý primle kapatmasý lazým dur bakalým kapatabilecekmi, þuan %12 primli 8 lira, ay kapanýþýna bakalým 10 civarýnda olacak mý?
Tam zamaný be hacý patlat bi haber iþte, bizde baþlayalým tavan fln serilerine
15.01.2020 zirvesi 15,48 TL...... 3 yýl sonra , bugün 7,70 TL.
15.01.2020 dolar 6 TL....Yani , bir lot Hubvc 2,6 Dolarmýþ.
Þimdi ; 2,6 Dolar çarpý 19.6 eþittir 51 TL.
3 sene önce 15,48 zirvesinden Hubvc alan ky. nin ne kar ne de zararým var diyebilmesi için , bugün Hubvc nin 51 TL. olmasý lazým.
7.90 TL. den bir miktar aldým . Ucuz, gitmemiþ hisse aldým diye sevinirken , anýnda sopayý bastýlar...7.70 kapadý...Gerçi borsa da düþtü. Çoðu hissede yüksek düþüþler yaþandý.
Neyse , yarýn ola , hayrola.
Son düzenleme : By Akýl; 27-12-2022 saat: 22:53.
12 aylýk bilançosunda , çok yüksek , sürpriz bir kar rakamý görebiliriz. .... Yüksek bir kar açýklarsa , bütün göstergeleri güzelleþir ve ucuz bir hisse durumuna gelir. Ben , bu beklentilerle alým yaptým. Malum , borsada beklentiler satýn alýnýr.
Bir sürü start-up ý vardý. Derin borsa denen þahýs , 3 yýl önce , bunlarý söyleyerek , bebek hisse diye ky. ye malý kitlemiþti sanýrým.
Þimdi , mesele ; ky. ye kitlenen milyonlarca lot hisse , gerisin geriye toplandý mý , yoksa , daha yeni yeni mi toplanmaya baþlandý. Yoksa toplanmaya deymeyecek kadar deðersiz bir hisse olarak görülüp , toplanmayacak mý.
Önümüzdeki günlerdeki fiyat hareketleri , bu konuda bize bilgi verebilir diye düþünüyorum.
Ben , hissenin yukarý gitmesi yönünde pozitifim.
Aksini düþünsem , alým yapmazdým.
Spekülatörler neye karar verirse , onu yaþarýz.
Son düzenleme : By Akýl; 27-12-2022 saat: 23:33.
28.02.2020 de %50 bedelli
10.11.2022 de %133 bedelli
sermaye artýrýmlarý yapýp , milletten paralarý toplamýþ
Hissenin fiyatý sürekli düþürülerek ve , bu da yetmezmiþ gibi , sürekli bedelli sermaye artýrýmý yaparak , yatýrýmcýsýný soyup soðana çevirmiþ...Þirketin hiç borcu olmamasýna raðmen , bu bedellileri neden yapýyorsun diye , spk hiç sormuyor mu.
Bu , bedellilerden gelen para nerelere harcanýyor.
Yer Ýmleri