Hocam bak þimdi beni yanlýþ anlamaný istemem
Ben oyle kalp kýran biride deðilim de
Geliyon af buyur dalga gibi gencimtrak Moruk delikanlý moruk vs vb
Simdi diyomki bende
beni. bizi aydýnlat madem. Gerci ben biz olacak Bi kliktende degil im
Dondur anahtarý arabaya yol ver yani analiz kas!....
Yoksa trafik memuru gibi o dogru o yanlýþ diyip tek satýrlýk senin lise ortmeninin yazýlý kaðýdý okuma safsatalarýn komik kaçýyor deyip seni pozitif eleþtirdim
Ama sen tatlý matlý diyince
Hop dedix dedim
Neyse forum strateji si bu yonluyse ben yazmam ya olur biter
Herkez kalsýn selametle
Not: ben de arka kapýdan fýymaya bahane arýyodum sag ol ConSenSus Bi netice consequence felan olmasan hatta analizlerinde leþ kývamlý olsada bari bahane oldun
Not2:yazým tarzýn Bnm eski tarz ama kimse Bnm yolumdan yurýyemez ha bunu unutma
Bak bir iddiada bulunurken bile delikanlý olmak lazým...arkadan konuþmak delikanlýlýk deðil.....Acikca kim oldugunuda yaz...senin bes deki yazýna cevap vermememiz asaletimizdendir..benden sana abi tavsiyesi tanýmadýðýn insanlar hakkýnda ipe sapa gelmez iddialarda bulunma...tanirsan belki lafýnýn altýnda kalirsin.iyice düþün sonra konus..sana tavsiyem. anlamaya ve öðrenmeye çalýþ...Ýnsan olana bu yakýþýr...vesselam....MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
millet ittifaký diger adýyla koalisyon
çatýrdamaya baþladý
numan abi bütün illerdeki baþkanlýklarý istemiþ
eeee
devlet abi buna tamam der mi
vurdu masaya yumruðu
zannediyorlar ki
bi kendileri piyar araþtýrmasý yaptý
kim nerde kaç oyda
herkes birbirinin elini biliyor
bakalým görelim kim kazancek
Bugün bir tel geldi.Sonardan arýyoruz anket yaparmýsýnýz diye.Olur dedim.Daha seçime 6 ay var bu anket iþleri demek baþlamýþ.Kendinizi nasýl tanýmlarsýnýz dediler.En kolay soruydu ilk þýk atatürkçülük denince diðer þýklar akp li chp li dindar falan tabi dinlemedim bile.Geçen seçim kime oy verdiniz kýsmý el mahkum chp seçeneði olmadýðýndan maalesef chp dedik)))))))))) Þu ortak adaylar meselesi ekmelettin ,abdullah gül vs çok kýzgýným chp ye çok.
))))))))))Gene de týpýþ týpýþlardanýz hala maalesef.Sanýrým uzun süredir benim psikolojimdeki akp li seçmenler de her gün çoðalmaktalar.Neyse pazar günü seçim olsa kime oy verirdiniz denince apýþtým kaldým.AKP malum bana hiç uymaz,mhp de nerdeyse wýndows 2 gibi akp nin baþka sürümü gibi bir þey oldu.E CHP de yýllardýr ve ailecek chp li olmamýza raðmen cidden kýlýþdardan bir halt olmaz o konuda akp haklý.E kalýyor iyi parti onu da anlamadýk gitti nedir ne deðildir.Þu muharrem ince chp nin baþýna gelseydi içim rahat ona oyumu atardým cidden tutarlý söylemleri vardý.Valla bizim memlekette seçmen olmak da vatandaþ olmak da çok zor.
))))))))))Ha bu belediye seçimleri tabi yerel adaylar sözkonusu ama anketör parti sordu ben de yorumlarýmý ona göre yaptým arkadaþlar,tabi adaylar da önemli.
Aha bunu da yazdým þu köþeye...Bartelemous mevzusunu anlattý mý sana ?...Annatamaz…Biliyom çünkü benim iþim bu...Abi bu çerkeslerden valla korkulur yaw...Buldun saftrik boþnaðý geç dalganý...Gitti gene þafaktan bi dene...Yedin bitirdin beni...
na hah hah haaaaa !...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Aþaðýdaki 2 haber çok önemli abi...
https://twitter.com/666_mancer/statu...27572756770817
https://www.youtube.com/watch?v=H8RtZezfiHM
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Sn yetkisiz bunlar rusça.
Yer Ýmleri