Yaw arkadaþ benle derdiniz ne anlamadým, ayvanýn da ahýný almýþýz bu arada nettiysek...
Suudi Arabistan'a uluslararasý yaptýrým konuþulurken: AlArabiya "Washington’un Riyad’a yaptýrým uygulamasý kendini býçaklamasý demektir" Ayrýca Suud'un Rusya ve Çin'e yaklaþabileceðini belirtip
"Tebük'de bir Rus üssü ihtimalini görmezden gelmeyin" yazýsý paylaþtý
Daha ilk gün bu iþte minik KGBlinin parmaðý var dedim mi demedim mi ?...Dedim...
Peki;
Saudi King Salman: "No one can hurt the strong relation between Saudi Arabia and brother Turkey."
Biz bunlarý cýscýbýldak soyup paralarýný hüpleteceðiz dedim mi abi...Onu da dedim...
Þimdi Trump'ý destekleyen hesaplardan okuduklarýmý söyleyim, resmen bomba gibi, özetle: "TR'ye yaðmur gibi dolar yaðdýracaðýz"
Daha neydek arkadaþ bilmemki, zaten 750 son a.q...Ararsýnýz yavrum...Solucanlar için konteynýr sipariþi verdim bile, fotolarýný atarýn buraya, millet teknoloci görsün eccük...Paraya para demeyeceðin...Tü tü tü, kem gözlere þiþ...Cinlenmeden gitmem lazým...Herkeþ M.Topaloðlu olmuþ burada...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri