Originally Posted by
Moruk
Mesela bende bireysel lisans var yýllardýr
Seyir terasýna cýkar ama zýplayamam
Yani daðcýlýk Sadecene kimlikte
Yurekte olucak esas :-)

Yükseklere çýktýkça oksijen molekülleri azalýr...Bir sýkýþma, ürperti; kimisinde korku yayýlýr vücuda...Demek ki "cesaret" izotopundaki oksijen atom sayýsý az olanlar korkak...Net...Aha da buldun abi, Nobel Kimya senindir demeyin çünküm bu iþin sadece "O" yani Oksijen kýsmý...Daha bunun Karbon kýsmý var ki, en önemlisi...Bence "cesaret" bütün bu anlattýðým (dan da fazlasý) atomlarýn kimyasal tepkimesiyle oluþmuþ bir elementtir abi ve her vücutta ayrý bir atom yapýsýna sahiptir...Ýþte bu nedenle izotop diyorum zati...Yapýsýný keþfetmeye az kaldý ama nerde olduðunu buldum: kinetokorun iç kompleksi...Geçen el salladý bana neydiyon abi diye...Belki aha bundan verirlerse verirler nobeli emme bana vermez bu gavuroðlu gavurlar...Eccük masonik olman lazým netekim...O da bende yok...Olsun yine de araþtýrmalara devam ediyon ve gördüðünüz gibi hep ahalinin hayrýna kendim için istiyorsam manerdim...Bu kimya konusunda da yüksek lisans yapmayý çok istemiþimdir ama olmadý...Ühüü !...Da eki özellikle ayrý anladýnýz siz onu...Adamý hasta etmeyin...
na hah hah haaaaa !...
*
Bu konuya dönecez, çok önemli !...Çünkü bu izotop tepkimeye sokulduðunda doðal olarak her bünye deðiþik tepkiler vermekte...Ve bu bizim, yani bu baþlýðýn konusu...Abi baþlýðýn vadesi 2021 hatýrlatýrým, film baþlamadan sonucu sorulmaz yaw...Vicdansýz sabuha...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri