Yahu adam dünyayý twitter üzerinden yönetiyor, valla sizi anlamakta güçlük çekiyorum abi...Ayva gibi kendinizi daðlara mý vurdunuz yoðsam...Öyle olsa buralara yazmazdýnýz, o halde bu ne ?...![]()
Yahu adam dünyayý twitter üzerinden yönetiyor, valla sizi anlamakta güçlük çekiyorum abi...Ayva gibi kendinizi daðlara mý vurdunuz yoðsam...Öyle olsa buralara yazmazdýnýz, o halde bu ne ?...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yetkisiz abim gene haklý çýktý galiba
Benim bazý arkadaþlar var daha doðrusu tanýþ tipler uzaktan
Anlayamadýðým biçimde Twitter da siyaset kasan yorumlar yapýyorlar
Oranýn analizi ciddi tutuluyor bence
Kalýn Bi. Abi felan diilsen baþýna iþ alýrsýn
Neye guvenip yazýyorlar soru iþareti
Gel boyle forumlar zararsýz
Cok ekstrem olmayacak þekilde yaz çiz gitsin
Hayata garip anlamlar yüklemeye ne gerek var
Abi adamlar bu tür departmanlarýna milyon dolarlar gömüyorlar...Bizdeki durum yukarýda...Þunlarýn yarýsý twitterin ne olduðunu bilmez...Ulusal Strateji Bakanlýðý & Kurulu gibi bir þey lazým bize, baþýnda da Yusuf Özhan gibi biri olacak...Ertan Özyiðit, Selim Atalay, Celal Eren Çelik, Abdullah Çiftçi vb. uçuk adamlarý koyacaksýn oraya...Bak bakalým nasýl dönüyor dünya...
Her 1 dakikada (ya da saat emin deðilim) dünyada bugüne kadar üretilmiþ verinin 1 katý kadar bilgi yayýlýyor ama doðru ya da yanlýþ...Adamlar senin kredi kartýndan yaptýðýn alýþveriþin analizini yapýp ona göre hamle geliþtiriyor...Yeter ki bir yere týkla a.q., 3 gün gitmiyor reklamlar ekranýndan...Geleceði iyi okumak lazým abi...Ha bence tek devlet, tek din, tek dil vs. gayet güzel...Bide öyle deniyek...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Sana yandeks tarzý yerli arama motoru lazým
Cunki dýþ arama motorlarýný kullandýðýnda
Neyi aradýðýný arþivlediklerini düþünüyorum
Zte telefon kullanýyom
Bunda Bi swift key klavye var
Yanlýþta yazsam kelimeyi duzeltiyo
Kelime ve cumle butunluðunu Bi arama motora aktarýyo sanýyom
Bu motor halka acýk yada kapalý olabilir
Hatta bence kapalý
Çunki abd bu firmaya saglam ceza verip men ettýydi ama bana ne
Tabi dolayýsýyla
Bi motor þart bence ivedi. tubitak boþ durmadan harekete gecmeli. Sanayiden vestel gibi Bi þirketle kol kola
Önce Bi bakýþýrsýn uyarsa harekete gecersin
Hem görelim bakalým milliyetçilik nasýl biþey
Yoksa
Beklediðin her dakika geri düþüyon
Ulusal guvenlik namýna
O iþlerden fazla anlamasam da
Sanýyorum
Artýk tank top tufek hikaye yarýsý
Herþey Siber ortamda
Cyber security I saðlayan dunyaya meydan okur aq :-)
Son düzenleme : Moruk; 09-10-2018 saat: 20:18.
Bunlar abur cubur konular ya
Onemsemeyin fazla
Yeri gelince yazarým
Simple thinking hard working
Düstur bu
Gerisi kendiliðinden gelir
Ýnsan sadece Karmaþýk düþünürse kaybeder
Survive için
Basit düþünme þart
Traþ(ta) adama þart
Bunun hikayesini bilen bilmeyene annatsýn
Ben anlatýrsam ayýb olur
enflasyonla mücadele yasasi/kararnamesi.. bekliyorum.
gönüllü %10.. nereye kadar ?
servest piyasa, tam rekabet.... doðru.
narh koymak, fiyat limitleri.. yanlýþ..
fakat devlet bu... genlerinde var... karýþýr fiyatlara...
ama nasýl ?
Biraz da ciddiyet inceden iyi gelmiþ bu baþlýklara..
Kolay gelsin herbikeslere..
C.Kaþýkçý küresel çetenin elemanlarýndan...Ve Ýstanbul gibi; neredeyse tüm cadde ve sokaklarýnda (hele ki konsolosluklarýn olduðu yerlerde her köþe baþýnda) kameralar bulunan bir yerden kuþ olsa uçamaz...Ýllaki bir yerlerden milyon çeþit görüntü çýkar...Trump için zor bir durum...Tam da damadý aracýlýðýyla sýk sýk süt saðdýðý yöneticilerle ilgili olumsuz habere þimdilik üç maymunu oynuyor ama sustukça durumu daha da kötüleþiyor...Neticede öldürülen bir ABD vatandaþý !...
Bir de Brunson mevzuundan tokat yerse tadýndan yenmez abi...Benim bildiðim Erdoðan bu fýrsatý kaçýrmaz...Türkiye baþýnýn belasý oldu resmen...Bunu da not etmek lazým bir kenara...
Yer Ýmleri