Olumsuz haberlerin hükümet yanlýsý sabah gazetesinde çýkmasý çok manidar
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
![]()
Olumsuz haberlerin hükümet yanlýsý sabah gazetesinde çýkmasý çok manidar
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
![]()
Bu haberler ortamlarda konuþulan þeylerin dogru oldugunu gösterir. Nihai amacý biliyordum. Devlet milyar dolarlýk þirketleri ve yatýrýmlarý icin pegasus'u feda etmeye hazýr gözüküyor.
Bu ülkede koruma polisi rus büyükelcinin kafasýna sýktý. G.kurmay yaveri fetöcü çýktý. Yani izlediginiz haberlerin bir cogu tesadüf degil. Yaþanýlan þeyin kaza olduguna hic inanmýyorum.
Pegasus iyi yönetilmiyor yazýk deðilmi o ölen ve yaralananlara , önce insan emniyeti öncelik olmalý ... genel müdür Nane basýna demec verirken aðlýyor , aðlamak çözüm deðil , aðlamadan önce gerekli önlemleri almasý , alman , çok çalýþman gerekirdi ,,, bu kaçýncý kaza !!!
Ýhmali olan üstten aþaðý kim varsa cezalandýrýlmalý !!!
PEGASUS'UN ÝLK KAZASI DEÐÝL
Sabiha Gökçen Havalimanýnda yaþanan bu kazayla birlikte son iki yýl içinde pistten çýkan Pegasus uçaklarýnýn sayýsý üç oldu.
TRABZON'DA DENÝZE METRELER KALA DURDU
2018'in Ocak ayýnda Ýstanbul-Trabzon seferini yapan 168 Pegasus uçaðý da pistten çýkmýþtý. Uçaðýn denize metreler kala durmasý felaketi önlemiþti.
SABÝHA GÖKÇEN'DE ÇAMURA SAPLANDI
2020'de geçtiðimiz ay yine Sabiha Gökçen Havalimanýda meydana gelen diðer kazada ise Birleþik Arap Emirlikleri'nden gelen bir baþka Pegasus uçaðý iniþ sýrasýnda pistten çýkarak çamura saplanmýþtý.
Burasý dikkat çekici !!! Uçak her pas geçtiðinde ekstra 500 kg yakýt sarfiyatý yapýyor ,,,
Bir uçak pisti pas geçtiðinde ekstra 500 kilogram yakýt harcýyormuþ. Bunun maliyetinin 285 dolar olduðunu söylüyor
Kaynak : https://odatv.com/hedefte-pegasus-va...-07022055.html
Kaynak 2 : https://m.takvim.com.tr/guncel/2020/...otaj-hatasi-mi
Çok sýk uçaga binen birisi degilim ama THY-PEGASUS ve sun expres ile yurt içi ve yurt dýþý seyehatlerimde hep þunu gördüm.Pegasus uçuþlarýmýn tamamýnda iniþleri çok sert oluyordu,bunu eþimle de paylaþtýgýmda söylemiþtim,bunlar günüün birinde pist dýþýna kayarlar,kesinlikle normal degil,demiþtim.Olanlar oldu.
Zaten pegasusun iktidarla arasý da iyi degildi,zamanýnda sürtüþmeleri olmuþtu.Bu da ekonomik olarak pegasusu çok zorluyordu,tasarruf yapmak için her yola baþvurdular,örnegin pegasus hava sürtünmesini azaltmak için nomalin üzerinde yüksek uçuþ yaparlar,bu da þikayet konusu olmuþtu.
Neticede,bu son kazalar pegasusu bitirebilir veya satýþa zorlanabilirler.
Bakan bey, pistin yorgun olabileceðini söyledi.Uzun zamandýr piste çok aþýrý yüklendiðinden bahsetti. Ýlk üzerine durulan nokta bu ama bilirkiþi raporlarý açýklanýnca gerçekler ortaya çýkacaktýr.
Senede 30 milyon yolcu taþýyan ve ilk ölümlü kazasý olan bir olayý bu kadar abartmaya gerek yok.Tabiki keþke ölðm olmasa aileleirne baþ saðlýðý dileriz Allah rahöet eylesin ateþ düþtüðü yakar Allah bir daha göstermesin...Sanki haftada bir pistten çýkýþ var. Senede 1.3 mlyr kar etmiþ þirket 280 dolar için istersen düþ kýrýma uðra ama yine de pas geçme demez.Sadece keyif için pas geçmeyin der.Pilot zor bulunuyor pilotlar isterse pas geçer isterse geçmez ha pilotlara en az yakýtla uçuþ saðlarsa bonus veriliyosa bu bonus için pas geçmediyse uine pilotun suçu. Ülkede kepçe operatörü bile el üstünde tutuluyorsa pilotlar baský ile baþta kendi hayatlarý olmak üzere insan hayatýný riske etmezler.Sabki pilotlar asgari ücretle çalýþan iþ bulmakta zorlanan bir meslek grubu gibi veriliyor. Senede 100 tane pas geçseler 28.000 dolar eder hadi 200 pas geç 56 bin dolar eder para mý bu ..saçma sapan bir para için þirket kendini riske atmaz. Sadece lüzumsuz pas geçmeleri denemeyin der.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri