# PGASUS SEKTÖR ANALÝZ RAPORLARI/ GRAFÝK / ARACI KURUM ÝÞLEMLERÝ/ TAKASBANK VERÝLERÝ
# PGASUS SEKTÖR ANALÝZ RAPORLARI/ GRAFÝK / ARACI KURUM ÝÞLEMLERÝ/ TAKASBANK VERÝLERÝ
Baþarýlý bir yatýrým, diðerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada deðmez hiç bir þey kalp kýrmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Haftaya yine kötü baþladýk.
Ýþlem hacmi ölmüþ durumda.
34 günlük EMA nýn 50 günlük SMA 'yý yukarý kestiði bölgeler siyah elipslerle iþaretli. Bu ortalamalarýn kesiþimlerinden sonra her seferinde oluþan ralliler gözüküyor ...
Kýrmýzý Fibo-Fan Mart zirvesinden Kasým dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan Aðustos zirvesinde Kasým dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan'ýn en üst çizgisi %61.8 seviyesi tam barlarla aþýldýðýnda Aðustos zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak . Kýrmýzý Fibo-Fan'ýn en üst çizgisi %61.8 aþýldýðýnda ise tarihi zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak... Kýrmýzý Fibo-Fan en alt çizgisi %38.2 seviyesini yukarý geçip kýrmýzý fibo-fan içinde ilerlemeden orta-uzun vade dip oluþumu henüz tamamlanmamýþ demektir... Werder weremem...
Tekniðini taktiðini bilmem içimden bir ses pegasus yýlbaþýna kadar 27-28 belkide 30 a yakýn yükseliþ yaþayacak ve o seviyeden kapatacak diyor hadi pegi yalancý çýkarma beni![]()
Petrol düþüyor bu gece, para giriþi var yarýn Güzel bir güne olacak gibi.
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri