Arkadaþlar insan bu, hatadan muaf deðil, sizin iþlemleriniz sizi etkiliyor, burada binlerce kiþiyi. O kadar kolay harcamayýn, insaflý olun biraz. Bir de diðer tarafý düþünün. Bunca yýldýr iþin içindesiniz, kaç defa gördünüz gerçekleþtiðini, istisnai bir durum oluþmuþ iþte.
Sebepsiz zenginleþme diye bir þey var. Sizin hesabýnýza yanlýþlýkla para göndersem, yemek hakkýnýz mý? Gönderdin, ben de yedim yok öyle bir þey.
Devlet eliyle dolandýrýlýyoruz...
0 212 298 21 00
borsaistanbul.com
Þikayet edin.
Ýnsan hata yapabilir onu anliyoruz tabiki ama bu iþ suistimal a açýk bir olay her zarar eden bende yanlýþ yaptýk dese ne yapacaksýn þimdi emsal kararda var ayrýca adam tavandan Pegasus satýp x bir kaðýdý almýþsa o parayla o kaðýt ta taban olduysa ne olacak o zaman bistin bugünkü bütün iþlemlerini iptal etmen gerekli yani burada bir þekilde maðdur olan olacak
Rezillik nasil iptal olur yaSM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çocuk oyuncaðý mi bu kardeþim sabah viopta tavandan veren adam parayý 2 ye katlamisti ne demek geriye almak rezillik kara bir gün olarak gecti birsa tarihine
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Limit nedir bu hatada acaba?
1 lot alanda yanlýþ yaptým diyebilir mi?
Bunca yildir iþin icindeyim, Yüzlerce kez tavan acýp satiþa gecilen hisse gordum, en az 10 kez kendim yanliþ iþlem yaptim...
Yanliþlikla satýþ yerine aliþ yapip kol kestigim zamanlar oldu.
Neyi harciyoruz ki...
Yanliþ alimmi yaptin. Ya kol keseceksin, yada bekleyeceksin...
Hadi onu gectim, bir kucuk yatirimci bu þikayette bulunsa kaale alinirmiki !...
Cok dürüst gördüm sizi..
Bugün tavandan satan bir k.yatirimci olsaniz bu yazdiklarinizin bir kelimesini bile yazarmiydiniz !
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri