2023 e yetiþmez ikinci pist mümkün deðil
Pegasus: 6 Þubat 2023 tarihinden itibaren 8 Þubat 2023 07:00’a kadar toplam 22 yardým uçuþu, 86 yolcu uçuþu gerçekleþtirdik08/02/2023 13:54:32
Pegasus Hava Yollarý, 6 Þubat 2023 tarihinden itibaren 8 Þubat 2023 07:00’a kadar toplam 22 yardým uçuþu, 86 yolcu uçuþu gerçekleþtirdiðini belirtti. "Depremden etkilenen vatandaþlarýmýz için 7-12 Þubat 2023 tarihleri arasýnda Adana, Diyarbakýr, Elâzýð, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Þanlýurfa çýkýþlý tüm iç hat uçuþlarýmýz ücretsizdir." dedi.
Þirket basýn açýklamasýnda þunlarý söyledi:
"Kahramanmaraþ’ta ve çevre illerde meydana gelen depremin üzüntüsünü yaþýyoruz. Hayatlarýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah’tan rahmet, yakýnlarýný kaybedenlere baþsaðlýðý, yaralýlara acil þifalar diliyoruz.
Sizleri Pegasus Hava Yollarý’nýn deprem dayanýþmasý kapsamýnda gerçekleþtirdiði çalýþmalar konusunda güncellemek amacýyla bilgilendirmek istiyoruz.
-Vatandaþlarýmýza ve yardým kuruluþlarýna destek olmak üzere çalýþmalarýmýza devam ediyor, ek sefer planlamalarý yapýyoruz. AFAD ve yetkili makamlarýn yardým ekipleri ile ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaþtýrýlmasý ve depremden etkilenen vatandaþlarýmýzýn tahliyesi için çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz.
-6 Þubat 2023 tarihinden itibaren 8 Þubat 2023 07:00’a kadar toplam 22 yardým uçuþu, 86 yolcu uçuþu gerçekleþtirdik.
-Depremden etkilenen vatandaþlarýmýz için 7-12 Þubat 2023 tarihleri arasýnda Adana, Diyarbakýr, Elâzýð, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Þanlýurfa çýkýþlý tüm iç hat uçuþlarýmýz ücretsizdir. Misafirlerimiz ek seferlerimizi internet sitemiz ve mobil uygulamamýzdan takip edebilir, rezervasyon yapabilir.
-Kahramanmaraþ ve etkilenen çevre iller için seyahat planlarýnda deðiþiklik olan misafirlerimize 6-21 Þubat 2023 tarihli uçuþlarý için web veya mobil uygulamamýzdan ücretsiz olarak deðiþiklik, açýða alma ve iptal hakký sunuyoruz. Uçuþ tarihleri geçse dahi iade iþlemleri 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir.
-Depremden etkilenen bölgelere yardým malzemesi ulaþtýrmak isteyenler Kýzýlay ve yerel yönetimler ile koordine ederek yardým malzemelerini Sabiha Gökçen Havalimaný’na ulaþtýrýrlarsa uçaklarýmýzla ücretsiz olarak taþýyoruz."
ulaþtýrýrlarsa uçaklarýmýzla ücretsiz olarak taþýyoruz.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Herkes hisseyi terk etti sanýrým.
Ýþ Yatýrým en çok önerilenlerden çýkardý Pegasusu dün.
Ýki gündür de Credit Suisse deli gibi satýyor. Acaba 330'lardan holdingin sattýðý hisseler mi bunlar?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Credit Suisse dün ve bugün yaklaþýk 1 buçuk milyon lot sattý.
Maalesef satýþ bitmiþ gözükmüyor.
Orasý tamamlanmadan kafasýný kaldýrmasý zor.
Patronlar hissesine sahip çýksa on numara firma. Bence tek eksik tarafý maalesef bu.
Emin ol para her kapýyý açar...
Yer Ýmleri