Çarşı karışmış yine.
Eskiden thy forumunda küçükyatırımcı-subjective ve antepli gibi arkadaşlar vardı. Biri teknik analiz paylaşımları biri de temeline ilişkin gelişmeler konusunda paylaşımlar yapardı. Ne saygısızlık ne de terbiyesizlik... Ciddiyet ve saygınlık konusunda en küçük bir hareket görmek neredeyse mümkün değildi. Bura da ilk başlarda böyleydi, ama şimdi eser yok...

Üye ve ziyaretçi sevgili arkadaşlar;
Burada kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu kestirmek mümkün değil.
Ayrıca kim spek? kim trol o da umurunuzda olmamalıdır.
2011'den beri Bist'teyim ve ağırlıklı olarak havacılık olmak üzere, daha yatırım yaptığım hiçbir hisse senedinden zararla çıkmadım.
Sizin için burada kimin kim olduğu çok önemli olmamalıdır. Araştırın ilk başta temelini, geçmişi bugünü ve geleceği güven veriyorsa yapın yatırımınızı ve önünüze bir hedef koyun.
Mesela benim pegasusta hatırı sayılır bir yatırımım var. Ve zararla satmayı da hiç düşünmüyorum.
Kişisel fikrim pegasus'un gerçek fiyatlarına gelmesi için çok zaman da geçmeyecek.
Aralık sonuna kadar bu yılki zirvesini de göreceğini düşünüyorum. Bu benim kişisel fikrim.
Başta da söyledim, kimse A ya da B kişisinin burada yazdığı hatta yönlendirdiği şekilde bir pozisyon almasın.
Saygılar...
Kesinlikle ytd