Dostum adamsın ... teşekkürler... 38 den verir miyim hiç... beni kurtarmaz... düşürmek için sayfaya yazıp duruyolar ama yemess... bu çocuk bu oyunu 20 senedir oynuyo yemes.. bu çakallara vereceğim rakamları çok iyi biliyom ben ... aynı şeyi en son kerevitaşta yapmaya çalıştılar bana ama maalesef 42 maliyetli kerevitimi 112tl den kafalarına çakmak zorunda kaldım...benim model değişmez bu oranlarda kafaya çakmaya devam... kaça düşürürlerse düşürsünler relax ... seni uzaktan takip ediyom ben hulk topiğinden ... ilgilendiğim bütün topiklere girip elimden geldiğince okuyup ,dostlar neler yapıyo takip etmeye çalışıyorum ...çok faydalı adamlar var ama çok fazla troll var... herkes forumdan kaçtı...hele benim ilk üyeliğim zamanından kimse kalmadı neredeyse ... anca 2-3 kişi var... hulk için benim tekniğime göre 8tl altındaki her fiyat sahte... bunu geçen sene benim başlıkta da yazmıştım... eninde sonunda ederini bulacak... çok berbat 2-3 sene geçirdik ... önümüzdeki 1-1,5 sene kayıpları telafi edecektir... bol kazançlar ...

yakındır bilanço öncesi bi 30 üstü atar bence. İyi akşamlar, bol kazançlar
...benim model değişmez bu oranlarda kafaya çakmaya devam... kaça düşürürlerse düşürsünler relax ... seni uzaktan takip ediyom ben hulk topiğinden ... ilgilendiğim bütün topiklere girip elimden geldiğince okuyup ,dostlar neler yapıyo takip etmeye çalışıyorum ...çok faydalı adamlar var ama çok fazla troll var... herkes forumdan kaçtı...hele benim ilk üyeliğim zamanından kimse kalmadı neredeyse ... anca 2-3 kişi var... hulk için benim tekniğime göre 8tl altındaki her fiyat sahte... bunu geçen sene benim başlıkta da yazmıştım... eninde sonunda ederini bulacak... çok berbat 2-3 sene geçirdik ... önümüzdeki 1-1,5 sene kayıpları telafi edecektir... bol kazançlar ...
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri