pegasusun ana maliyet kalemlerinden petrol þu dakikalarda 55 dolarýn altýnada düþerek 54 þerde aeurediyor. düþüþ devam ederse yarýnda ðþyasaya raðmen iyi geçebilir. petrol 65-70 civarlarýndayken 38 lira olan senet 55 dolar ken kaç olur
pegasusun ana maliyet kalemlerinden petrol þu dakikalarda 55 dolarýn altýnada düþerek 54 þerde aeurediyor. düþüþ devam ederse yarýnda ðþyasaya raðmen iyi geçebilir. petrol 65-70 civarlarýndayken 38 lira olan senet 55 dolar ken kaç olur
Normal þartlarda 30-40 arasýnda olmamýz lazýmdý. Lakin THY Sabiha Gökçeni alacak diye haber çýktýðýndan beri satýþ baskýsý bitmedi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, lütfen yalnýz kendi mantýðýnýzla hareket ediniz
2 gün önce grafiðini gönderdim. Daha önce baþlýkta çok defa tekrarladým. Tarihleri boyunca pegasus ile brent arasýnda herhangi bir negatif korelasyon olmamýþtýr... Petrolün düþüþüne çýkýþla ya da çýkýþýna düþüþle tepki vermemiþtir. Tam aksine düþerken düþmüþ çýkarken çýkmýþtýr... Ayný durum THYAO için geçerlidir... Þirketler için büyük maliyet kalemleri olmasýna raðmen düþünüldüðü gibi negatif korelasyon oluþmuyor . Bu maliyetler þirketler tarafýndan hedge ediliyor... Önemli olan turizmin bozulmadan devam etmesi...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Boþuna dememiþler yalancýnýn mumu yatsýya kadar yanar diye. Yakalandýn iþte. Yalancý pazarlamacý seni. Eziklik birine yakýþacaksa yalan söyleyene yakýþýr. Ýlla birine üzüleceksen de yalan söylediðin için kendine üzül. Gerçi ne zamandýr afiþe ediyorum seni buradan ama bir insan yüzsüz olunca etkisi olmuyor iþte.
Yer Ýmleri