https://invst.ly/pg17i
Mavi kýrmýzý destekler...Buralara gelir gider...Kýrarsa 72.500 ler oranýn altýnda 69-70 aralýðý...
Olumsuzluklara paralel olarak görülebilecek rakamlar.
Þu anda pozitif durumlar var. Al sat devam eder. Al yat dönemi ilerde.
Al sat tavsiyesi deðildir. Tavsiye niteliði taþýmaz.
Geçen 83 kýrýlýrsa 75-78 arasýna gelir demiþtim. Haberle geldi...
maþallah kademe analiziyle ,ucagin pistten cikacagini sabihanýn 2 gün operaayonu kitleyeceðini , bir de iran krizini süper öngördünüz .. ben daha da öngörü yapayým 69 u kýrarsa 62 ordan da 56 larý kýrarsa 48 .. 48 e kýrarsa olumsuzluklarla 36 yý görür .. 36 larda size güzel bir alým fýrsatý verir derim .. sonra da ben demiþtim yazarým [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar doluluk orani, yolcu sayýsý ve hatta bilanço. Bunlar hisse 20-30-40 lirayken etkili deðiþkenler.
Hisse bir yýlda 4 kat artmissa piyasa yapýcý bu kaymak karý endeks hazýr iyiyken ortalýk sakinken alýcý varken cebine koymayý amaçlamýþ ise...
Ýyi haberler sadece mal daðýtmak için bahane olur...size de bu veriye nasýl tepki vermez? Bu bilancoya nasýl gitmez? THY %15 gitti bu nasýl gitmez? Vb... Aðlama nöbetleri gecirtir...
Benden soylemesi![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
ANALÝZ-Þirket Haberleri/Pegasus(Ýþ Yatýrým)
* * Ýþ Yatýrým (
http://www.isyatirim.com.tr
) Tarafýndan Hazýrlanan Þirket Haberleri Raporu:
* * "PGSUS 2020 Beklentilerini açýkladý: Net kar beklentisi* tahminimizin %20 üzerinde (Yurtdýþý doluluk oraný ve FAVÖK marjý* beklentileri tahminlerimizin üzerinde).
* * Þirket 2020 yýl sonunda 210 - 250 milyon Euro net kar bekliyor. Bu* bizim tahminimizin yaklaþýk %20 üzerinde. Fark büyük ölçüde bizim %0.3* gerileme varsayýmýmýza karþýn þirketin yurtdýþý doluluk oranlarýnda %1 -%1.5 arasýnda iyileþme beklemesinden kaynaklanýyor. Dolayýsýyla %32 - %32.5 FAVÖK marjý beklentisi bizim %31.6'lýk tahminimizin üzerinde. Tahminlerin üzerinde kalan 2020 beklentilerine piyaslarýn ilk tepkisi* olumlu olacaktýr. "
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
2020 beklentilerini açýkladý þirket...piyasa beklentileri üzerinde bulunsa da, bence bu beklentiler bile aþýlacaktýr. ( global büyük bþr kriz ve terör kaynaklý güvenlik sorunlarý olmadýkça).
7-8 ay önce yazdýðým gibi u-100 120 bin görülürse, Pegasus hedef 100 lü fiyatlardýr...hala bu görüþümün arkasýndayým..son uçak kazasý moralleri biraz bozmuþtu...eðer endeks 120 bin civarýnda kalabilirse bilanço beklentileriyle Þubat sonuna kadar 100 ler görülür bence.
Yer Ýmleri