Yanlýþ ifade etmiþ olabilirim.
Demek istediðim þey þudur. Þirket beklentilerini 13 Ocak'ta yayýmladý. Bu ise 15 Ocak günü gerçekleþen bir olay, 16 Ocak sabahý öðrendik.
Yani hepiniz þirketlerin çalýþmasý konusunda haberdarsýnýzdýr diye düþünüyorum. Türkiye'de bir dev havayolu firmasý, bir de Pegasus var. Pegasus yönetiminin, 15 Ocak'ta yazýlan yazý hakkýnda önceden haberi olmamasýný imkansýz olarak deðerlendiriyorum. 120 milyon Dolar demek en küçük uçak, 10 tane geliyor bunlardan. Bu tarz iþler þansa býrakýlan þeyler deðil. Bu sebeple söyledim. Bu konu çok daha iyi yönetilebilirdi. Böyle bir gece ansýzýn Þirket'e karþý operasyon yapýlmýþ gibi olmazdý.
Bu arada, bence "böyle rezillik olmaz, lanet olsun böyle düzene, lanet olsun bu ülkede bir deðer yaratmaya çalýþana, lanet olsun özel sektörde bir yere gelmeye çalýþanlara" diyebilirdi. Ali Sabancý pekala ailedeki 10'larca birey gibi Sabancý Holding, Akbank ve diðer firmalardaki paylarýný sataaa sataa hayatýný krallar gibi geçirebilirdi... Eminim lanet olsun diyordur.
Asýl üzüldüðüm, baþka bir forumda da bunun TÜRKÝYE ÝÇÝN yapýldýðýna iliþkin ifadeler.

Alýntý yaparak yanýtla
pazartesi takibe devam..

Yer Ýmleri