Artan maliyetin ne olduðunu biliyordur herhalde herkes diye düþünüyorum... Þirket ortaklarý ve yöneticileri açýk açýk söyleyemez bunu, bir daha iþ bulamazlar iþ yapamazlar. Ama herkes biliyor.
Bu kadar çok kiþi zarar görürken, en önemlisi de müþteriler zarar görürken, kim yarar gördü bu iþten...
Evet, maalesef hayatlarýný kaybeden vatandaþlarýmýz 4 numaralý sýrada oturan kiþiler. yani uçaðýn ayrýldýðý bölgede koltuðu olup, uçaktan düþen kiþiler. Gerçekten çok talihsiz, ve insanýn kalbi acýyor.
Ayný mesajda maddi konulara girmek, çok üzücü ve kalpsiz gelse de, kýsaca yazmak istedim.
Bilanço ile F/K konusunda kesinlikle haklýsýnýz. Bu konuda bir çalýþma yapmayý da düþünüyorum. Analistlerin konsensüsü geldi mi acaba?
Foreks tahminleri en düþük 78,5 milyon zarar en yüksek 154 milyon kar þeklindeydi ortalama tahminde 51 milyon , ben 100 milyon üzeri bir kar açýklayacaðýný tahmin ediyorum hem yurtdýþý yolcu artýþ , hem yeni uçaklarýn maliyet avantajý 2018 son çeyreðe göre , ayrýca 2018 son çeyrek zarar da olmayacaðý için , fk avantajlý olacaktýr ,yeni uçaklar geldikçe maliyeti yüksek 737-800 den kurtuluyorlar anladýðým kadarýyla , eski yeni uçaklar arasýnda %15-20 maliyet avantajý oluyor , ayrýca koltuk kapasitesi fazla 321 lerde gelmeye baþlamýþtý galiba ,
Bugün neden THY ye ayak uydurmadý sizce ?
Yer Ýmleri