Originally Posted by
acm
Hey Allahým sen sabýr ver. Kaðýtta Kýbrýslý kumarcilar cirit atýyorsa bu yazdýklarýmý yalan mý çýkarýyor??? Hepsinin arkasýndayým.gecen sene 20 lira mýydý? Evet
Tüm uçaklarý hangara bekliyor mu? Evet
Sen ben þirket CEO'su bu iþin süresiyle ilgili öngörü yapabiliyor mu? Hayýr.
Durum sakat mi? Sakat.
E burada iki satýr karalayanin aklýyla hisse alýp satiyorsa millet zaten batsýn.
Ben sadece durumu deðerlendiriyorum tamamen nesnel olarak.
hisse 86 liradan bir ayda 20 liraya düþmüþ manipülatörlere
Gün doðmuþ, bugün tavan tavan yapar yarýn dip manyaðý yaparlar borsada 25 yýldýr varým neler gördüm neler...
Ne yani böyle uçup gidecek mi? Yarýn diplere baþlamaya aðýna bahse girebilir misin??
Hedef vermemisim, fiyat vermemisim, sat dememisim.
Deðiþen hiç bir þey yok sadece hissede manipülasyon yapan üç beþ sahtekar dýþýnda...
Her yazý yazan hisse uçacak kaçacak diye yazacak diye bir kural mi var
Burasý forum, farklý fikirler bir araya gelir insanlar okur, herkesin kendi aklý zekasý var düþünür kararýný verir.
Sizden ricam fikirlere saygý gösterin.
Yarýn birgün fiyat düþerse sizin için birisi ayný üslupta yazý yazsa ne düþünürsünüz???
Herkese bol þans...bol kazançlar...
Çok doðru diyorsun kardeþim sen boþver adam malda olunca böyle savunur. Bekler aldýðým yer gelsin satýyým diye bu bizim temel hatamýz zarar kesmeyi bilemiyoruz. Deðil pgsus arkasýnda devlet desteði olan Lufthansaya, THY bile þu þartlarda girilmez. Neymiþ yabancý buralardan girip kazanýyormuþ aman buralardan verip eþekliðini yaptýrmasýn.
Bu hastalýk Çin'de daha yeni yeni sonlandý orda çýkýþý resmi olarak 31 Aralýk þimdi neredeyiz Nisan'da var gerisini sen hesapla uçuþlar temmuzda baþlarsa ne ala uçmayýnca masraf bitmiyor
Leasingi, sigortasý, park bilet iyadesi personel ödemeleri
Hepsi cepten daha düþen uçaðýn mahkeme ve tazminatlarý cabasý
Ama tavan tavan yapmýþ
Mal bulmuþ magribi gibi almak lazým nede olsa tüm sinekler yanýlýyor olmaz
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üzülme! Bir þey olmuyorsa ya daha iyisi olacaðý içindir, ya da olmamasý olmasýndan daha hayýrlý olduðu i içindir
Hz. MEVLANA
Yer Ýmleri