Ýfade ettiðiniz banka örneði kiþi ile kiþiyi ilgilendiriyor. Bu olay zincirleme toplumu ilgilendiriyor. Bu yanlýþ iþlemi yapan kiþi veya kiþileri iyi niyetli olduðunu nasýl anlayacaðýz bu sorular kafa karýþtýrýcý sorular. Bizim toplum olarak birbirimize olan inancýmýzý kaybettirdiler. Kalbimizi karartýlar ben bu iþlem için iyi niyetli düþünmüyorum. Gerçekten hata sonucu olduysan Allah yardýmcý olsun.
SM-G900H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Yazdýklarýmdan Anladýðýnýz, Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yani thy alaný da vardýr tav alaný da , bu arada bu adam kimse hatalý
iþlem yapmasa belki % 2-3 yukarý açsa oradan satanlar olacaktý
kaç saattir tahta kapalý thy eksiye gidiyor,üstelik hata yaptýðý
nasýl anlaþýlýyor inceleme nasýl oluyor bilen var mý bilmem,20 dakika
sonra adam kimse artýk inceleme bitiriliyor, iþlemleri durduruluyor.Belki
aþý baþlýyor diye gaza geldi aldý -sattý kim bilir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Acaba tacirler mi iptal ettirdi??? 81den aldý, fazla kaçtý diye?
Hani detay Bi açýklamada yok ama birine biþi kaçmýþ sanýrým, nasýl çýkartýrým diye debelendi diye yoruyorum ben kendimce...
Ytd.
14.00da nasýl açacak acaba....
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Borsa anlýk hareket eden bir yer sabahki þartlar la þu anki þartlar ayný mý Sabah Tavan yada tavana giderken þimdi açýlýþ ta eksi olursa ne olacak ytd
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleðine ya aþýk olacaksýn yada muhtaç
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Eee ne oldu þimdi? Hisseyi satmýþken geri hisse hesabýnnda görünen falan var mý?
Yer Ýmleri