Þirketle ilgili yeni hedefler var mý? Forum çok sessiz
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Þirketle ilgili yeni hedefler var mý? Forum çok sessiz
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Pegasus, yeni uçak sipariþi vermeyi düþünüyor11/12/2023 09:24:50
Pegasus CEO'su Güliz Öztürk, büyüme hamlesini önümüzdeki on yýla yaymak için yeni uçak sipariþi vermeyi düþündüklerini söyledi.
Öztürk, Bloomberg News'a verdiði röportajda, Türkiye'ye yönelik güçlü talebin ve Ýstanbul'daki ana havalimanýna ikinci bir pistin eklenmesinin daha fazla geniþleme için itici güç saðladýðýný söyledi.
Pegasus'un önümüzdeki yýl en az altý yeni destinasyon ekleyeceðini ve inþaat tamamlandýðýnda 2026 gibi erken bir tarihte Sabiha Gökçen Havalimaný'nda yeni bir terminalde yer alacaðýný ifade eden Öztürk, yeni pistin Pegasus'un kapasitesini iki katýna çýkarma planý için "kritik bir kolaylaþtýrýcý" olduðunu söyledi.
Ana merkezin geliþmesi ve ikincil merkezlerdeki büyüme potansiyeli ile birlikte, "elbette baþka bir sipariþ üzerinde çalýþacaðýz" diye konuyan Öztürk, yeni uçaklarýn 2029 yýlýndan sonra gelmesinin planlandýðýný ifade etti.
Gelecek yýl eklenecek destinazyonlar arasýnda Hýrvatistan, Portekiz, Moldova ve Bulgaristan yer alacak. Þirket ayrýca Avrupa'daki mevcut rotalara daha fazla frekans eklemek istiyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Kasým ayý trafik sonuçlarý...
https://twitter.com/fire_ozgur/statu...zzkEaMtig&s=19
güzel veriler geldi, hissede dibin dibine indi...
Veriler güzel. Yatýrým haberi güzel..
Tek sorun 1 aydýr Thy yi bedava gibi alan yabancýnýn Pgsus da bu tarz bir alým yapmamasý..
Sýra buna da gelecektir...
Bütün veriler iyiyken bile satmak için herkes sýraya girmiþ. Çarpanlarý tarihi düþük seviyelerde. Faiz e borsa kurban gidiyor.
https://youtu.be/N8Lpy-KXlgE?si=UqNlKF3JcgcQ86g-
Ben hissede özel bir durum olduðunu düþünüyorum. Olumlu yönde.
Bu kadar baský aksi halde olmamasý lazým..
Ama emin olmadan birþeyler yazmak da þýk olmaz... Emekli fonlarý elindeki park malý satýyor. Bu malý da birileri alýyor. Doðal olarak satýcý varken alttan alýyorlar...
Emeklilik fonu satýþlarý bitince güzel bir hareket bekliyorum.
Ederi buralar deðil..
Yer Ýmleri