Ne olacak bu kagýdýn durumu malýyet epey yukarýda yýldýz pazar dýye almýstým yazýklar olsun
Ne olacak bu kagýdýn durumu malýyet epey yukarýda yýldýz pazar dýye almýstým yazýklar olsun
Bende onu inceliyordum.Atin sunu en dip pazara ne hali varsa gorsun.ortaklarina bakinca bisey zannediyorsun.Umurlarinda bile degil...Hem yýldýz pazar hem brut tks.nasýl oluyor ki..Bist yönetimi uyuyor mu?Hergun halka arz saksakciligi ile olmuyor bu isler.yabanci gelmiyor insallah bizlerde uygun bir zamanda gideriz ne halleri varsa görsünler...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi Usul kanununa göre daðýtýlabilir kâr oluþmadýðýndan ne demek acaba?Toplantý gündem maddelerinden.
Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Birgun bakmisiz kagit tavan.Ama o gün bizde kagit yoktur..Hayrini gorsunler.Bi yerlerinden cikar elbet..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heee, teþekkürler.
Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çok yakýndan izliyorum bakalým hareketlerini alým satým benim haddime bile deðil izliyorum acemi biriyim alýyorum tek bildiðim þey sabir baþkada bir bilgim yok borsada öðrenmek için zarar edince öðretiyor
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bu kagit hep brut takastami islem goruyor yahu..Sabiklali olmalý[emoji3]
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri