Hedefimiz ilk baþta 12. Ytd
Hayýr direkt 12. Yýllardýr borsanýn içindeyim. Her senet ederini bulur. Ve gitmeden de iyice bezdirir. Benim maliyetim 2.90 ve bilançoya çalýþtýktan sonra aldým. Ýnsanlarýn tatil için para harcamaktan çekinmediði bir dönemdeyiz. 1.2 milyar kar etmiþ þirketimiz ve kira ile borçlarýný rahatça ödüyor. 3. Çeyrekte de kallavi bir bilanço garanti. Tatilden yeni geldim ve her yer týklým týklým.
Benim istediðim senedimizin 2 50 lere bir daha gelmesi. Zira þöyle iyice lot arttýrmak derdindeyim. Maliyet i yüksek ortaklar mazur görsün. Borsayý azýcýk anlayan orta ve uzun vadeli bir yatýrýmcý bu halka açýklýk oraný ve karlýlýkla bu hissenin 3 4 5 te durmayacaðýný bilir. Listemin hepsini sildim bu ve baþka bir hisse kaldý takibimde. Ama bir tek akfgy var elimde. Nakitim de var. Yalan yok bistin bir salmasýný bekliyorum, istiyorum. Yatýrým tavsiyesi olarak alýnamaz arkadaþlar.
Azizim bir kaç yýl önce gübre tmsn da da ayný böyle bir kaç kiþiydik. Öyle bezmiþti ki millet. Yüzde 3 5 gören satýyordu. Bunlar hayra alamet. Yarýn hisse 4 olsun ky kalmaz. Buralar iyice boþ olur. Ancak 8 9 olursa doluþur. Bakýnýz bu rallide bile korkunç zarar eden ky dolu
Borcu biraz fazla deðil mi,klgyo da sürünüyor mesela, kârý da fena deðil.
Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son raporu incelenirse borcunu alacaklarýyla ve kira gelirleriyle týkýr týkýr ödüyor. Borç almýþ ama çarçur etmemiþ ve yine döviz kuru yükseliþini olumlu fiyatlýyor. Bilançoyu iki defa didik didik ettim. Tek bir kalem yok olumsuza giden. Bist içinde bu denli kolektif bir düzelme görmedim hiçbir hissede. 3. Çeyrekte de bu baþarý yakalanýrsa þirket otomatikman iki katý büyüyecek. Doðum sancýlarý normal. Biraz nakit bekletip düzgün bir maliyetle yatýrým yapan 2 sene içinde portföyü 2 3 katýna çýkarabilir. Yatýrým tavsiyesi olarak almayýn lütfen. Kiþisel görüþtür hepsi. Borsada kar da zarar da vardýr.
Yer Ýmleri