5 yýldýr hissedeyim böyle iþlem hacmi görmedim. Hadi hayýrlýsý, bekleyip göreceðiz.
5 yýldýr hissedeyim böyle iþlem hacmi görmedim. Hadi hayýrlýsý, bekleyip göreceðiz.
Yine bir sessizlik var
Asla bir yatýrým tavsiyesi deðildir.
yabancýlar alým tarafýnda hissede, güzel de topluyorlar gördüðüm kadarýyla ancak anlamadýðým kimse yok mu bu hissedeherhangi bir yorum haber beklenti paylaþacak, ya güzel sirkelemiþ ya da herkes kemerleri takmýþ uçuþ modunda devam
![]()
Neyse ses etmemek gerekmiþ hemen salladýlar![]()
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu hisseyle çok uzun süredir ilgileniyorum al sat þeklinde... Daha yukarý yapmaz diyemem ancak çok dikkatli olunmasý gereken bir hisse. Kesinlikle güven olmaz buna. Oteller þu kadar eder bu kadar eder falan filan bunlara çok kulak asmayýn zira otellerin tüm kazancý 10 yýla yayýlmýþ olmasýna raðmen borç taksitlerini ödemeye yetmiyor. Ýyi senaryo varlýk satýþý ile ödemelerin rahatlatýlmasý olur. Nötr senaryo borcun tekrar refinansmaný. Kötü senaryo ise bedelli. Bilançoyu dipnotlarla iyi incelemeden almayýn...
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet evet varlýk satýþý vb gibi geliþmeler mümkündür... Duyumum yok. Patronda çok hisse var o yüzden bunun deðeri artýk yükselsin istediðini düþünüyorum.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri