sürekli yazýyorum yine yazacam bu kaðýdýn tek kurtuluþu, hamdi veya onun þirketleri bu hisseyi tamamen piyasadan toplayýp borsa kotundan çýkarmak (akfen holding teki gibi) veya þirketin tümünü toptan satýþýný yapmak yoksa bu hissenin verdigi zarar asla çýkmaz ,ne yuronun düþüþü nede turizm pek etkisi olmaz þunu kabul etmek lazýmki hamdi 7 yýl önce bu kaðýdý millete geçirdi. eðer bu adamda biraz vicdan merhamet varsa yazdýðým 2 þeyden birini yapar ve küçük yatýrýcýyý bu illetten kurtarýr ayný zamanda kendide kurtulur.
Bilançoya matriksten baktým,konsalide deðil hala düzeltmemiþler.Þirketin kendi sitesine de girmemiþler henüz.Anlaþýlan her yýl bilançoyu düzelten yeniden deðerleme bu defa çökertmiþ.Oysa finansman giderlerinde azalma bile var(2015/12 de 167 milyon tl,2016/12 de 123 milyon tl).Karaköy ve Rusya ilavesine raðmen kira gelirleri ayný kalmýþ,Türkiye operasyonlarýndaki kötüleþme aylýk raporlardan belliydi.
En kötü görüldü diye pazartesi düþtüðünde alým yapmaktý niyetim,þirketi pek tanýmýyorum cesaretim kýrýldý.Þirket yakýn zamanlarda 1,21-150 arasý 1,5 milyon lota yakýn geri alým yapmýþ(ort.1,30 üzerindedir),önce alýmlara devam edecek mi görmek gerek.
gyolarda konsolide bilanço olmaz.. ne açýkladýlarsa o
nasip....
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Bence bugün namussuzluðun dip olduðu gündür,daha fazlasý ise .....
Bu ne saçmalktýr 2.25 den halka arz et alýma geçiyorum de 1.5 den girelim 1.18 olsun kumar bile daha þereflidir
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri