Patrona güvensem all-in gireceðim ama olmuyor iþte.
Þu hisse baþka biri holdingin olsa all-in gir, bedelliye de katýl bekle, ömür boyu temettüsünü ye. Ama bu temettü verip de millete para yedirir mi, tabii ki hayýr.
Patrona güvensem all-in gireceðim ama olmuyor iþte.
Þu hisse baþka biri holdingin olsa all-in gir, bedelliye de katýl bekle, ömür boyu temettüsünü ye. Ama bu temettü verip de millete para yedirir mi, tabii ki hayýr.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Aynen öyle üstad
Sadece adamlar 150.000 dolara proje cizdiriyor.
Patron ben olsam burayý takip ettiðini adamlarýnýn olduðunu da biliyorum
Ýtibar paradan önemlidir
Ýnsanlar sana guvenmiyor
2.5 milyar kar açýkla hisse çakýldý
Þimdi sana nasýl guvensinler
Niye guvensinler
Bak tüm hisselr 10 kat 20 kat 50 katttt kaznadiriyorlar hatta zarar eden þirketler kazandýrýyor
Sen niye kazandýrmayý býrak kaybettiriyorsun
Ki hissenin ucuz olduðunu kendiniz soyluyorsunuz
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Kar var ama nakit yok. Karlarýn büyük kýsmý þirkete ait gayrimenkullerin yeniden deðerlemesinden geliyor...
Temettü ödemesi için yada büyük yatýrýmlar yapabilmesi için gayrimenkul satmasý lazým? Gayrimenkulu da “ha!” deyince satmak zor. “Paraya sýkýþtým, þu arazimi al da beni rahatlat” dersen, bin liralýk araziyi beþyüze almaya çalýþýrlar.
Bu durumda düþünülen projeleri gerçekleþtirmek için ya yüksek faizle borç almak lazým yada, ortaklara pamuk eller cebe demek lazým...
Spk kurumuna
8 Aðustos 2023 tarihinde akfen gyo þirketinin kap bültenine attigi haberlerde þirket hisseleri yüzde 38 ucuz þirketimiz þu kadar büyüdü þu kadar kazandýk vs diye haber attý.buna güvenerek hisse senedi almýþ bulunmaktayým
Ayný þirket ayný gün aksam biz 30.000.000 lot hisseyi hiçbir açýklama dahi yapmadan daha önce satacaðýný duyurmadan 520 530 arasýndan satmýþ oldugunu duyurdu.
Yetmedi yüzde 200 de bedelli sermaye artýrýmý yapmaya karar verip spk ya baþvuru yapmýþtir.
Anlaþýlacaðý üzere þirket bizi açýk açýk dolandirmistir,spk da buna alet edilmiþtir.
Þirketin bu davranýþýndan dolayý doðan zararimizn karþýlanmasý hususunda
Geregini bilgilerinize arz ederim
Ad
Soyad
Bu Merit otel satýþ sürecini takip edemedim. Otel satýþýndan elde edilecek nakit nerde kullanýlacak? 70 mio Usd iyi para çünkü ilave bedelli ihtiyacý yok gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu haber için de notr demiþ Ziraat yatýrým
Bu þirket gözaltýna alýnmalý acilen!!!!
Yatýrýmcý için hiçbir haber iyi deðil bu þirkette patron mantýðý deðiþmedikce þirket 100 TL olacakken hisseyi 390 a çekecekler
Biz de spk ya þikayet ederiz her gün
Patron acilen bedelliyi iptal etmesi lazým ama yok
Yer Ýmleri