Kuyas : 1 puan
Derim: 2 puan
Kerevitaþ: 2 puan
Tabi her þey Temel demek deðil, onu da biliyorum.
Kuyas : 1 puan
Derim: 2 puan
Kerevitaþ: 2 puan
Tabi her þey Temel demek deðil, onu da biliyorum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Alkim halen ciddi sinyal veriyor mu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Abi bu soruya þöyle cevap verebilirim;
Alkim ile listedeki senetlerin çok bir farký yok. Hep ayný þablona yakalandýklarý için onlar gibi performans sergilemesini bekliyorum. Diðer senetlerden geri kaldýðý süre arttýkça prim yapma olasýlýðý da artýyor bana göre. Bence hedef konusunda sýkýntý yok, sadece zaman kaybý var. Ben sizin söylediðinizi anladým, þu an sinyal verdiði konumdaki kadar güvenli sinyal üretmiyor. Ama duraktan kalktý bu tren, sistemin izin verdiði kadar zaman geçince hedefe ulaþacak. Ama þu var bu kadar iyi Temel verilere sahip bir senedin çok kötü bir Temel veriye sahip hissenin gerisinde kalmasý insaný þüpheye düþürebilyor. Burada biraz sabýr gerekiyor...
Abi özetle sistem sonuçlarý önceden de biliyorsunuz baþarýlý diyebileceðimiz bir yerde. Deðerlendirmeyi þöyle de yapabiliriz; Negatif performans sergileyen hissemiz var mý? Yok. Belki endeksle beraber gittiler ondan diyebilirsiniz. Ama bence ekside olan senedimizin bulunmayýþý bana güven verici geldi. Esas performans endeks düþerken belli edecek kendini, yoksa bu sistem de çöp olur gider...
Ýnþaallah baþarýlý olursunuz. Sistem tutarsa Biontek aþýsý gibi sistemin patentini alýrsýnýz.
Yer Ýmleri