Alkim kardeþlerin temel analiz puaný 10 dan 7 ye indi. Listeden de daha önce çýkmýþtý zaten.
Alkim kardeþlerin temel analiz puaný 10 dan 7 ye indi. Listeden de daha önce çýkmýþtý zaten.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Borsada iþlem yaparken psikoloji nasýl olmalý birde ben yeni yatýrýmcý olarak þunu keþfettim çok sosyal ve eðitici bir mecra imiþ borsa bir çok sektörde ki incelikleri ve çok deðiþik fikir yapýsýnda insanlarýn fikirlerini görüþ açýlarý ni gozlemleyebiliyorum ve hobilerini öyle yazmak geldi içimden
Evet abi, Kýsada sert bir yükseliþ (%40) yaptý. Biz de Naçizane olarak, temel analiz puanýný sert bir þekilde indirdik. Þayet sindirerek, mütevazi bir þekilde bu çýkýþý yapsaydý, puanýný da en fazla 9 a indirmiþ olacaktýk.
Ancak, Nazarýmda 7 puan da çok iyidir. Biliyorsunuz ki, bu iþte bol kepçe deðilimdir...![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Tolga bey'in teknik listesinden 20 ve üzeri kriter çýkar, Naçizane bizden de 7 Puan ve üzeri not oluþursa, Çikolatalý bir Yaþ Pasta ortaya çýkar inþaallah...
Yer Ýmleri