POLHO, Boþ þirket deðil...Bu þirket bu Arsa yý deðerlendireceðim dediði an, iþin rengi deðiþir...
POLHO, Boþ þirket deðil...Bu þirket bu Arsa yý deðerlendireceðim dediði an, iþin rengi deðiþir...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Faaliyetlerinde bir aksiyon olmamasýndan dolayý puan alamýyor. Büyüme hikayesi, Ödenmiþ Sermayenin ölçüsü, Karlýlýðý, Yaptýðý iþ, Faaliyet konusu, EFK, FAVÖK, F/K, PD/DD, Firma deðeri, Borçluluk, YPP, gibi parametreler puanlamada esas alýnýyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bana da heyecan vermedi izcan kardeþim...😔
Ülkemizde ciddi anlamda tekniðe bakýlýyor. Bunu net olarak yeni, yeni, anlamaya baþladým artýk.
30 sene sonra bu duyguyu hissetmeye baþladým. Ama dediðim gibi daha yeni ve hissetme noktasýndayým.
Yüzde 20 bile deðil temel veriler....ama teknik analiz yani grafik yüzde 80 garanti... Bu þartlar altýnda çok baþarýlýyýz... Þükür...
Yüzdeler verilen deðer anlamýný ifade eder...
Yer Ýmleri