Originally Posted by
mebes
Sn. Bjk coccinella verdiðiniz listeyi örneðin formasyonu en yüksek 10 adet liste yapabilirmisiniz. Sizin programlar buna uygunsa. Memnun oluruz...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sayýn mebes;
Günlük Özet Tablo ve Haftalýk Özet Tablo Anasistem üzerinden bant geniþlikleri sýrasýyla % 5 ve % 10 olarak zaten filtrelenmiþ durumda. Ben hisse alýrken bu tabloda yer alan hisselerden seçiyorum. Her zaman alýma uygun hisse bulunmuyor ve ben sadece tablolarý yayýnlamakla yetiniyorum. Dikkat çeken hisseleri alýma uygun olmasa bile alýma hazýrlanýyor olarak gördüklerimi yeþil olarak boyuyorum. Bunlarý yapabilirim. Ya da bant geniþlikleri çok daha düþük hisseleri seçebilirsiniz. Sistem görsel olarak da desteklendiði için tabloya giren senetleri tek tek gözle tarýyorum. En son kararýmý verdikten sonra yeþile boyuyorum. Yazýlýmcý olmadýðým için sistem taramalarýna aklýmdakileri tam olarak aktaramýyorum. Bir gün o da olu inþallah.
Son sözüm þudur ki formasyonu en yüksek on senetten bir sonuç çýkaramadým, en fazla benim yayýnladýðým tablodan alýma uygun olsun olmasýn dikkat çeken 10 hisseyi renklendirebilirim. Sizin için yeterli ise tabiki...
Bol kazançlar...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri