ASUZU, GOLTS, NUGYO ve OSTIM portföye eklenmiþtir.
![]()
ASUZU, GOLTS, NUGYO ve OSTIM portföye eklenmiþtir.
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
SEANSLIK TABLO
GÜNLÜK TABLO
HAFTALIK TABLO
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Maksimum bant geniþlikleri;
Seanslýk % 3, Günlük % 5 ve Haftalýk % 10 olmak üzere ve günlük sistem esas olmak üzere;
Hem seanslýk hem de günlük bant geniþlikleri içinde yer alan senetler...
Maksimum bant geniþlikleri;
Seanslýk % 3, Günlük % 5 ve Haftalýk % 10 olmak üzere ve günlük sistem esas olmak üzere;
Hem günlük hem de haftalýk bant geniþlikleri içinde yer alan senetler...
![]()
Merhabalar daha önceki oltaya takýlanlar ile þimdiki çizelgelerde kesilenler daha etkin oluyor . Buradaki listede oranlar ile son cetvelde olanlar gayet iyi olacaktýr. Son durumdaki güler yatýrým gibi. [emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arþiv bilgileriniz incelendiðinde. Çok iyi sonucun çýktýðý görülecektir. Çizelgelerde ortaya çýkan senetlerin çoðu iyi duruma gelmiþ olduðu görülmüþ. Deðerlenlenmeyen senetlerin bazilarida son durum daki çizelgelerde tekrar ortaya çýkmýþtýr. Tabiki sabýrla beklemek ve düþük fiyatlý olanlarý seçmek beklentileri karþýlayacaktýr. Teþekkürler.....
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þu an için eski sistemlere geri dönmeyi düþünmüyorum. Her ne kadar baþarýlý olsa da karar vermek açýsýndan zor sistemlerdi. Hem sayý açýsýndan hem de seçenekler açýsýndan karar vermek çok zordu. Þu an yayýnladýðým sistem nokta atýþlarýna daha yakýn duruyor. Yine de aklýmýzýn bir ucunda durmasý açýsýndan deðerlendirmelerinizi dikkate alacaðým. Teþekkür ederim...
SEANSLIK TABLO
GÜNLÜK TABLO
HAFTALIK GEÇÝCÝ TABLO
![]()
Günlük tabloya KARSN eklenebilir...
Yer Ýmleri