vking ve yonga primli ancak hacim çok sýð, buralardan 50 000 lot alsak çarpýlýrýz diye düþünoyorum
vking ve yonga primli ancak hacim çok sýð, buralardan 50 000 lot alsak çarpýlýrýz diye düþünoyorum
Her zaman yazmasamda her gün takip ediyorum Sn Bjk.. Zahmetleriniz için tþklr
Tebrik ederim. Çalýþmalarýnýz çok iyi. Bu konuda deðerlendirmeniz için teþekkür ederim. Son durum çizelgeniz' i bekliyoruz . Oltaya takýlan lar bazen orkinos oluyor . [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sadeleþtirilmiþ ve etkin deðerine göre yapýlmýþ veya numaralandýrýlmýþ çizelgeniz varmý? Ilgi ve alakanýz için þimdiden teþekkür ederim....
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kapanýþý Dikkate Alan Bant Geniþliði sütunu etki deðerinin yüksekliðine göre yukarýdan aþaðýya doðru sýralanmýþtýr. Renklendirdiðim hücreler ise istediðim formasyonu oluþturmuþ senetlerdir. Seanslýk Tablo % 3 ile, Günlük Tablo % 5 ile, Haftalýk Tablo % 10 ile sýnýrlandýrýlmýþtýr. Eðer bu yüzdelik rakamlarý düþürür ve listelerseniz etkinliði otomatik olarak arttýrmýþ olursunuz...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
SEANSLIK TABLO
GÜNLÜK TABLO
HAFTALIK GEÇÝCÝ TABLO (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ TABLO YARIN YAYINLANACAK...)
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri