Syn izci sizin gelen bilançolara göre iyiden 10 numaradan kötüye doðru bir sýralama yapma þansýnýz var mý
Kusura bakmayýn zamaniniz olmaya bir iþinizden gücünuzden etmeyeyim sizi
Syn izci sizin gelen bilançolara göre iyiden 10 numaradan kötüye doðru bir sýralama yapma þansýnýz var mý
Kusura bakmayýn zamaniniz olmaya bir iþinizden gücünuzden etmeyeyim sizi
Sn. Nilkiz, Forum yazýlarýmdan da anlaþýlacaðý üzere kendime çizmiþ olduðum bir duruþ, bir profil ve karakter yapýsý oluþturmaya çalýþýyorum. Nedir? Þöyle ki: Ortaya hiç bir hisse atmak istemiyorum, hisse forumlarýna da zaten takýlmýyorum, sadece bana sorulan hisseyi analiz edip, masaya yatýrýyor, samimiyetle bilgi paylaþýyorum. Böylece dostlarýma ve forumdaþlara elimden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyorum.
O zaman bu oluþturduðum sistem nasýl iþleyecek sorusu akýllara gelecektir. Yatýrýmcý hisse soracak, ben de tüm içtenliðimle cevap vereceðim. Dostlar merak ettikleri hissenin temel analizini görecekler, kendileri soracaklarý için, hem yönlendirme yapmamýþ olacaðým, hem de dolayýsýyla vebal almamýþ olacaðým. Sonuçta içim rahat olmuþ olacak. Tüm bunlar kendime güvenmediðimden deðil, aklýnýza bir þey gelmesin, bu iþler mesleðim ile ilgili zaten.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
TCELL : Listeler yayýna girdiðinden beri ilk kez StochRSI kriterinden geçer not alan senet oldu. Seanslýk bazda da olsa ilerisi için ümit verici...
AKSA : SISE'de aldýðým riski bunda almak istemiyorum. 14 Pozitif Kriter ve 65 Puanla, MACD kriterinden geçemediði için listeye almýyoruz...
TRGYO : Pozitif Kriter ve Puaný düþük de olsa ilerisi için ümit vadeden ve her an listeye girmeye hazýr senet...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Elinize saðlýk Tolga bey [emoji122][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarimdir, beni baðlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
TCELL listeye giremedi deðil mi...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Benim bahsettiðim þey direkt TCELL ile alakalý deðil. 5-6 aydýr tarama yapýyoruz ama bu kriterden hiç bir senet geçememiþti. Evet, hiçbir senette olmayan bir kriterden geçti. Ama ben endeksin güçlenmesi ile ilgili yorumlama yapmaya çalýþtým. TCELL özeline inersek de haftalýk sýkýþmada göz kýrpmasýdýr. Sabýrlý olursak özellikle de MACD kriterini es geçmezsek güvenli alým bölgeleri oluþturulabilir...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri