Güvenememe durumu þöyle; Bu muhteþem Bilançonun bundan sonraki diðer çeyreklerde de devamý gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Þirketi tanýmadýðýmdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Þirket deðil gibi endiþesi var...
Güvenememe durumu þöyle; Bu muhteþem Bilançonun bundan sonraki diðer çeyreklerde de devamý gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Þirketi tanýmadýðýmdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Þirket deðil gibi endiþesi var...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Dediðim gibi teknik tam olarak Al verince bu kadar risk alýnýr bu hisse için bence...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Tolga Collinam, Sen de biliyorsun ki benim dalým finansal tablolarýn raporlanmasý ve sonuçlarýnýn yorumlanmasý þeklinde...Bundan sonrasý ise, yani Þirketin özelinde gerçekleþen faaliyetler ve mevcut halinin araþtýrýlmasý konusunu içermiyor...Mesela yapmýþ olduðu yatýrýmlarý, kapasitesi, varlýk alýmlarý, birleþmelerini vs. nasýl bir þirket olduðunu bilmiyorum...Sn. ERDEMÝR bu konuda oldukça iyi. Ondan bir yorum daha almak lazým diye düþünüyorum...
https://klasresim.com/i/tnnxW
https://klasresim.com/i/tnU7o
Mavi kýsa stop yükselen yeþil kesin stop.
TL bazlý olarak bakýnca 480-530 aralýðý toplama 480 altý stop uygulanabilir diye düþünüyorum,
Bol kazançlar...
sayýn izci ve sayýn BJK coccinella.öncelikle bu aydýnlatýcý,bilgilendirici ve son derece faydalý çalýþmalarýnýz için þahsým adýna teþekkür ederim.daha öncede görüþlerinizden çok faydalandýðýmý,çok emek verdiðinizi ifade etmiþ ve helal etmenizi rica etmiþtim.saðolun siz de helal etmiþtiniz.sizin gibi deðerli uzmanlarýn olduðu bir yerde bana sizi takip etmek düþer.her zaman kendi bilgimden yüksek bir bilgiyle karþýlaþtýðýmda büyük saygý duyar ve istifade etmeye çalýþýrým.bir küçük yatýrýmcý olarak sizlerin bilgi ve tecrübenize büyük saygý duyuyorum.bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaþma cömertliðini gösterdiðiniz için tekrar teþekkür ediyorum.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla
Yer Ýmleri