Günlük TL trend duruþu
Endeks yükselen üçgen hedefine hýzlý bir þekilde hedefe gittikten sonra yukarýda mal daðýtýmý sonrasý oluþan mavi kanal kýrýlmasý ile kanal boyu kadar düzeltmeyi yaptý. Düzeltme kabaca alttan gelen yükselen ana trendinden dönmüþ. Burasý çok önemli bu yükselen kýrýlýrsa oyun alanýnda durmak ciddi risk barýndýrýr. Alt mavi kanal civarý oluþumlar mevcut tobovari veya fincan kulp oluþumu gözleniyor. Hacim yeterli deðil gibi yüksek hacim olsa bence yeni zirveye gider diyebilirdim lakin öyle görünmüyor. Buna istinaden yeni zirveyi kýsa zamanda beklemiyorum. kýsa stop 1449 olarak izlenebilir, 1341 yükselen trendi kesin stop.

Günlük-TL indikatör duruþu
Bu grafikte indikatör görünümü mevcut, kullanmýþ olduðum indikatörlere göre henüz sat sinyali yok lakin momentumun düþmesi gücün azaldýðýný gösteriyor. yukarý marjýn az olduðunu düþünüyorum. Sistem Nötr durumda yön tayini yok!, 1447 altý kýsa stop, ema50 1433 kesin stop, St stop 1411 olarak izlenebilir.

Haftalýk TL indikatör duruþu
Haftalýk grafikde sistemin SAT sinyalinin ne kadar doðru kararlar verdiðini görüyoruz. Endeks sisteme göre Sat durumda tepkisel oluþum içinde. Sistem Sat sinyalini kapatmýþ nötr durumunda.

Günlük-USD trend duruþu
Obo görüntüsü gerçekleþmiþ ve hedefi kýsa sürede ulaþmýþ. Mavi kanallar bunu ifade ediyor. Açýk yeþil dip oluþumu tobo görüntüsü var. bu formasyonun çalýþmasý için 176,92 üstüne atmalý, hedefi 196,46. 168,25 kýsa stop, 157,7 kesin stop
Gözden kaçýrdýðým bir þey yoktur umarým

Selamlar , saygýlar...
Yer Ýmleri