Ayrýca Dostlar þunu belirtmek istiyorurm;
-Kesinlikle Hoca deðilim. Bunun altýný çizmek istiyorum. Bana bir hitap þekli gerekiyorsa eðer: Eski Nickim " izcan " demeniz beni daha mutlu edecektir...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Þunu da net olarak söyleyeyim; Yaptýðým analiz Bilimsel...Literatüre ve Teoriye uyumlu...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
sayýn @yörük@ bu güzel çalýþmanýz için teþekkür ederim.son derece kýymetli bir çalýþma.tebrik ediyorum.dikkatimi çeken sayýn izcan'ýn deðerlendirmelerine çok yakýn sonuçlarýn çýkmasý.sayýn izcan'ýn her zaman belirtiði bilgi paylaþýmý bu olsa gerek diye düþünüyorum.bu tip çalýþmalarla topik içerik olarak daha zenginleþiyor.temel ve teknik analiz bilgi ve araþtýrmalarla harmanlanýyor.bir yanda sayýn BJK Coccinella'nýn deðerlendirmeleri,bir yanda sayýn izcan'ýn deðerlendirmeleri,bir yanda sayýn @yörük@'ün çalýþmalarý,sayýn canel D'nin grafik çalýþmalarý,sayýn Alyel'in kaliteli paylaþýmlarý,topiðe deðerli fikir ve yorumlarýyla katký saðlayan diðer katýlýmcý arkadaþlar topiðe gerçekten büyük deðer katýyor.düþüncelerimi paylaþmak istedim.saygýlarýmla.
Yer Ýmleri