Kesinleþmiþ listenize girmesede. Çoðu zaman geçici listede olan Ege profil bugün biraz toparlandý. Listede olan Sayas ve tmpol da hareket bekliyorum. Cimbeton ne zaman sýrasý gelir [emoji41]....
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kesinleþmiþ listenize girmesede. Çoðu zaman geçici listede olan Ege profil bugün biraz toparlandý. Listede olan Sayas ve tmpol da hareket bekliyorum. Cimbeton ne zaman sýrasý gelir [emoji41]....
Oltadaki ton balýðý Sayas ve Tmpol olgunlaþmýþ gibi. Ihale haberi var Sayas'in...ondan sonra balina cmbtn da....
Sayýn mebes;
Eðer uyumadýysanýz bir tespiti paylaþýcam sizinle... Baþlýk geçmiþini gezerken 28/09/2019 tarihinde 316 No'lu iletiniz dikkatimi çekti. Tam alýntýlayamadýðým için resmini atýyorum buraya...
Burada "ÇOK ZAMANLI MENGENEDE SIKIÞANLAR (TL) ( TAVSÝYE EDÝLEN ANALÝZ !!! ) #DAGI #GLRYH #PINSU" baþlýðý altýndaki sonuçlara göre GLRYH tipi hisselerin tespitini istemiþsiniz. Mesajýn devamýnda ben önceki analizlere dönmeyeceðimi belirtsem de þu an için kullandýðým kriterleri o zamanki mantýða uyarladýðýmda aþaðýdaki tabloyu elde ettim.
Tablonun tamamý gösterilmeyip senetler kýsýtlanmýþtýr. Çok satýrlý tablolarýn okunamayýþý yüzünden... Ama aradýðýnýz o tablonun içinde var.Ýyi geceler...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Günaydýn. Tüm emekleriniz için teþekkür ederim . Eski yazýlarýnýzý ve tablolarýnýzý takip ediyorum. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Yer Ýmleri