Hocam merhaba elinize saðlýk,ben hergün gelip bakýyorum ama kafam karýþýyor çünkü þirketlerin kar edip etmediðinede bakýyorum.zarar etmiþ þirketlerin primleneceðine bir türlü inanamýyorum.ama görüyorum ki listelere giren hisseler primleniyor.bu sefer karar verdim isgyo alacagým zararda ama defter deðeri 0,31 yani primlenmek için bir sebebi var.
birde DGKLB var aklýmda.
Saygýlar
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Merhaba hocam ben þifreyi bulmaya çalýþýyorum hangi sayýlar yan yana gelince hisseler daha çok prim yapýyor,onu bulmaya çalýþýyorum.en son dikkatimi çeken "ana sistem sabit deðer"0 olan hisse daha çok prim yapýyor galiba,mesela Hurgz ve bjkas.
Gerçi siz yayla demiþtiniz 20 günde % 50 prim yaptý ama ben yararlanamadým.þimdiki belki polho olur diye düþünüyorum.
Hocam hangi tablodan seçim yapmam gerekiyor?
Teþekkür ederim ilginize
Anladým, Günlük ya da Haftalýk Ana Sistem olsun, Sabit Deðer, destek bölgesinin ne kadardýr yatay sürede beklediðini gösteriyor. 0 olmasý aslýnda istenen birþey deðil. Sizin verdiðiniz örnek hisselerde özel bir durum oluþmuþ olabilir.
Seçilen hissenin Bant Geniþliðinin düþük olmasý POLHO örneðinde olduðu gibi, StochRSI deðerinin de 0.80'den yüksek olmasýný hedefleyebilirsiniz mesela... Seçilen süzgeç sayýsý arttýkça seçeneðinizin azaldýðýný unutmayýn...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Hocam gözlemlediðim "anasistem sabit deðer" 0 olmasý hissenin yükseliþe baþladýðý nokta olmasý.son tablolardan çýkardýðým Polo,Alarko,Mavi,kuyas,Albaraka,krgyo,prkab hisselerini alacaðým öngörüm 1 aylýk bir sürede %20-30 gibi bir prim size rapor edeceðim.tablolarý incelemeye devam edeceðim.
Aklýnýza Saðlýk
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
![]()
Yer Ýmleri