Ýyi akþamlar mgros ve gözde hakkýnda bilgisi olan var mý 1 haftadýr þu satýþtan sonra mgros yabancý deli gibi alýyor para giriþi var ama gidemiyor gibi sanki.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi akþamlar mgros ve gözde hakkýnda bilgisi olan var mý 1 haftadýr þu satýþtan sonra mgros yabancý deli gibi alýyor para giriþi var ama gidemiyor gibi sanki.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam YAYLA veya DGKLB gibi hisseleri baþka pencere süzgeci haftalýktantan mý seçiyoruz?USD veya TL farkediyormu? birde YAYLA için marjý fazla demiþtiniz onu biz anlayamayýz herhalde.
POLHO,ISGYO,AVOD veya SAFKR olabilirmi? veya sizin gördüðünüz.
Saygýlar
Sorular bir hayli çok ve karýþýk geldi bana, anladýðým kadarýyla cevap vermeye çalýþayým.
YAYLA'dan baþlayalým. YAYLA'yý kullanmadýðým bir sistemle göz kararý seçmiþtim. O göz kararý, baþka pencereden bakýþ süzgeci haline geldi ve sistemleþti. YAYLA marjý fazla dediðimi tam hatýrlayamadým.
DGKLB normal haftalýk ana sistemden seçildi. Baþka pencere sisteminden seçilecek hissenin TL ya da USD bazlý olmasý çok önemli deðil sadece tercih meselesi ben olsam USD yerine TL kullanýrdým ama farklý cephelerden bakmak gerektiðini düþünerek USD bazlý da tarama yapýyorum.
POLHO hem haftalýk ana sistemde, hem de baþka pencere haftalýðýnda koþturuyor. Oldukça dikkat çekici.
ISGYO haftalýk StochRSI sisteminde bu hafta listeye girdi.
AVOD ve SAFKR ise baþka pencere süzgecinde TL ve USD bazýnda koþturuyor.
Anlayabildiklerim bu kadar anlayamadýðým ya da cevaplayamadýðým bir kýsým varsa tekrar sorarsanýz sevinirim...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Ýstisnalar olmakla birlikte hangi sistem ve hangi periyot olursa olsun bant geniþliði deðeri düþük olan senet her zaman daha fazla marj oluþturmaya adaydýr... (Kriterleri tam olarak karþýlamýþsa) Zaten tablolarda elimden geldiðince bant geniþliði deðeri düþük olan senetleri yukarýdan aþaðýya doðru sýralamaya çalýþýyorum...
Çok teþekkür ederim Hocam,ne demek istediðinizi anladým.elinize saðlýk.
Hocam baþka pencere süzgeci üstteki süzgeçlerin içindenmi seçiyor?
Saygýlar
Yer Ýmleri