StochRSI sisteminin açýklamasýný buldum, diðer baþlýktaymýþ...
Mantýk bu...
StochRSI sisteminin açýklamasýný buldum, diðer baþlýktaymýþ...
Mantýk bu...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bir sonraki paylaþýmýnýzda hisse tabloda yer almýyorsa takipten çýkýlmýþ oluyor o zaman deðil mi? Bu arada bu sistemi online olarak sürekli bür þekilde görebilceðimiz bir sistem düþünüyor musunuz yoksa bu þekilde devam mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Verileri excele MetaStock Explorer sonuçlarýný kopyala yapýþtýr ve süz sonuçlarý ile alýyorum... Yani üzgünüm ama manuel... Baþka bir çözüm yolu var mý bilmiyorum?
Exceli paylaþmaktan kasýt nedir? Yani online olarak veriler ne kadar zamanda bir güncellenmeli? Yazýlýmcý arkadaþlarýmýz tanýdýklarýmýz var ama borsadan anlamýyorlar. Derdimizi anlatana kadar iþimizi excelle çözmek bana daha kolay geldi![]()
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
![]()
Hocam AEFES ve HALKB suzgeclerin bazýlarýnda görünmekte. Özellikle dolar bazlý çok iyi . Aefes için 2020 nin iyi olacak kaðýtlarýndan biri diye düþünüyorum. Suzgeclerde bu ara takýlmasý benim acýmdan harika [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri