GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
Kriterlere uygun senet bulunamamýþtýr...
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
Bugünün özeti de KOZAL sanýrým...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Hocam tebrikler size. Biz tamemen duygusal bakýyoruz. Hocalarimizi takip ediyoruz. Bist 'in çok deðerli kaðýtlarýndan biridir. Aliminyum dökümce liderdir birçok otobilin parçalarýný üretmekte özellikle elektrikli otomobil parçasý üretmekte ve sürekli inovasyon ile üretim gamýný geliþtirmektedir. Celik ve aliminyum üretiminde çok geliþmiþ ve yatýrýmlarýný artýrmaktadýr. Ayný zamanda kârlýlýk ta çok iyi . Bilançolarda takip edilebilir . Gemi lerede sahiptir . Sizi bir yýl önce takip ettiðim ilk kaðýtlar dan burcelik e benzemektedir . Eðer spekülatif bir hareket deðil ise TUCLK daha iyi yerlere gelebilir . Sizin grafik leriniz süper. Tekrar teþekkürler....
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Elinize saðlýk hocam,
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Selamlar hocam,
Hiç havalý olduðunu düþünmemiþtim [emoji38], neyse merak ettim. Benimde kendimce tarama formüllerim var, sizin listeyle eslesince çok hoþuma gidiyor. Sisteminizi taktir ediyorum, beðeniyorum. Hatta sizin sistemle bendeki taramalardaki hisse eslesmis ise alýyorum. Tek sorun bende sabýr yok, 3-5 kademeye puff.
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Ýyi akþamlar,
Teþekkür ederiz Sayýn BJK Coccinella,
Evet,benim listemle de eþleþince harika oldu.
AVOD-SODA ve TUCLK
Sayýn mebes,haklýsýnýz.Aklýmda kaldýðý kadarý ile ünlü ingiliz otomobil markalarýna üretim yapýyor. Robotlarý artýrýp çeþitlendiriyor.
Sabýrlý olup teknikle hareket edebilen kazanacaktýr elbet.
Bol kazançlar dileriz. Esenkalýnýz...
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
Yer Ýmleri