#StochRSI ÝNDÝKATÖRÜ ÝLE HAFTALIK PORTFÖY TAKÝBÝ
#ESCOM #TATGD #BAGFS #KRGYO #RHEAG #HATEK #EUYO #PETUN #AKBNK #JANTS #ETYAT #AVTUR #SAYAS #TMPOL #DIRIT #BFREN #MARKA #CUSAN #BNTAS #DOAS #FENER #DAGI #MRGYO #ASUZU #GOLTS #NUGYO #OSTIM #AYCES #AKENR #CMBTN #TMSN #DGKLB #ATSYH #ISGYO #ASLAN
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
#VANGD #GLRYH #KCHOL #KSTUR #VKFYO #TAVHL #FRIGO
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
#IDGYO #CMENT #SODA #YONGA #PETKM
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
#TKFEN #BIMAS #PRKME #PRZMA
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
#ZOREN
![]()
GÜNLÜK ICHIMOKU KINKO HYO SÝSTEM SÜZGECÝ
Kriterlere uygun senet bulunamamýþtýr. Kriterlere en yakýn senetler listelenmiþtir.
#ARCLK #YBTAS #IEYHO #KOZAA #GUBRF #EGGUB
HAFTALIK ICHIMOKU KINKO HYO SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
Kriterlere uygun senet bulunamamýþtýr.
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
#GLRYH #KCHOL #VANGD #TAVHL #FRIGO #RTALB #YGGYO #TCELL #SUMAS #AVISA #VKFYO
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ) (DOLAR)
#SODA #IDGYO #PETKM #YONGA #USDTRF
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
#TKFEN #DOCO #PRKME #BIMAS #SODA #SOKM #OZRDN
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ) (DOLAR)
#CEMAS #TAVHL #AEFES #SASA
GÜNLÜK ICHIMOKU KINKO HYO SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
#OZRDN
![]()
HAFTALIK ICHIMOKU KINKO HYO SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ) (DOLAR)
Kriterlere uygun senet bulunamamýþtýr. Kriterlere en yakýn senetler listelenmiþtir.
#SAHOL #ISCTR #BERA
HAFTALIK ÇÝFT SÝSTEM SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
#CMENT #IZFAS #KSTUR
![]()
HAFTALIK ÇOKLU PERÝYOT (SEANSLIK, GÜNLÜK, HAFTALIK) SÜZGECÝ (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
#IZFAS #CMENT
![]()
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (DEEP SCANNER) (KESÝNLEÞTÝRÝLMÝÞ)
#ALGYO #ARTI #AVISA #AVTUR #BANVT #BEYAZ #BOSSA #BRISA #CEOEM #CLEBI #DERAS #ETYAT #EUYO #FLAP #IDGYO #KAPLM #KOZAL #KRSTL #KSTUR #MMCAS #MRDIN #PKENT #SUMAS #TKURU #TURGG #VAKFN
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Öncelikle ellerinize saðlýk
Emekleriniz için teþekkürler
Hiç sistemlerinizi birleþtirmeyi düþündünüz mü? Sanki birleþince sonuçlar daha net olacak gibi.ilk sistem stchrsý ya bir hareketli ortalama ile psar ekleyip , standart sapma ile güzel sonuçlar verecek gibi.
Teþekkür ederek takibe devam hocam.
Öncelikle ben teþekkür ederim. Sistemlerin ana aðýrlýðý IKH (Ichimoku) tabanlý. IKH zaten ortalamalarý kullanýyor. PSAR hiç kullanmadým. StochRSI ise ayrý bir sistem olarak tablolarda mevcut. Ana Sistem yine bir IKH türevi. StocRSI sisteminin solunda IKH kendisi mevcut. Gelelim sistemlerin birleþtirilmesi konusuna;
Ana Sistem Süzgecinde; Bant geniþliði ile fiyatlarý destek altýnda olmayanlarý süzüyorum. Bu 1. kademe...
2. kademede; 1. kademenin üstünden StochRSI süzüyorum, bu þekilde 2 sistem birlikte süzülüyor, çakýþtýrýlýyor, sizin deyiminizle birleþtiriliyor zaten...
3. kademede 2. kademenin üstünden IKH boða olanlarý süzüyorum. Burda da 3 sistem birden süzülüyor, çakýþtýrýlýyor ya da birleþtiriliyor. Tablolar belki iyi incelenmediðinden bu iþlemlerin farkýna varýlamýyordur. Bu konuda üzgünüm...
Ama PSAR harici 3 sistemin birleþtirilmesi zaten söz konusu...
Bunlardan hariç Çift Sistem Süzgeci, Çoklu Periyot Süzgeci ve Baþka Pencere Süzgeci ise baðýmsýz sistemler olarak süzülüyor.
Þimdilik elimden gelenler bunlar ama ileride neden baþka göstergeler kullanýlýp baþka birleþtirmeler yapýlmasýn. Ama ileride...
Saygýlarýmla...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
BPS'nden ikisi de birbirinden güzel ADNAC ve BOSSA arasýnda sýkýþtým... Sýkýþan bir þey daha var ki MMCAS... Kaçýnýlmaz sona doðru ilerliyor...
Eline saðlýk hocam
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Yer Ýmleri